VUČIĆEVA PORUKA GRAĐANIMA: Pročitajte, molim vas. Uzmicanja nema!
O profesionalizmu i objektivnosti pomenutih novinara mislim jednako loše i mislim da su sramota za svoju profesiju
03.03.2025
PolitikaZBOG OVE SERIJE JE PORASLO INTERESOVANJE ZA RAD U BIA: Srpski "Bondovi" su učinili da broj zahteva za posao poraste 37%!
Reditelj ove serije je sve ispričao u jednoj emisiji, a mnogima je zanimljiv jedan detalj!
20.02.2025
BalkanVUČIĆ NAJAVIO VAŽAN POLITIČKI SKUP: Usvajamo deklaraciju o Vojvodini u Srbiji!
Predsednik Srbije najavio izbor nove vlade do 20. marta ili nove izbore početkom maja.
06.02.2025
PolitikaSNS OPTUŽUJE RTS: Javni servis prekršio sva pravila i vrednosti objektivnog i nepristrasnog novinarstva
Srpska napredna stranka u narednim danima će pokrenuti sve neophodne procese da zaštiti institucije u Srbiji
01.02.2025
PolitikaBLAM UŽIVO Tokom "Dnevnika" iza voditeljke se pojavio detalj koji komentariše cela Srbija (FOTO)
"Mora da je obarao rekord", jedan je od komentara gledalaca koje je oduševio ovaj gaf Javnog servisa
30.01.2025
BalkanIMAMO LI VEĆ POBEDNICU PZE? Njenu pesmu radila je ista ekipa kao Teya Dorinu, a ona je i najmlađa učesnica ove godine!
Ova devojka se prvi put u javnosti pojavila u jednom popularnom dečijem muzičkom takmičenju
28.01.2025
BalkanON ĆE BITI NOVI TRAGAČ U "POTERI": Milorada Milinkovića zamenio sjajni kvizaš i bivši košarkaš Zvezde
Poznati tragač iz kviza Milorad Milinković preminuo je iznenada u svojoj 60. godini
20.01.2025
SrbijaEMOTIVAN GOVOR JOVANA MEMEDOVIĆA U ČAST TRAGAČA MILINKOVIĆA: Povratak kviza "Potera" posle Miloradove smrti!
Kviz "Potera" nakon pauze zbog praznične šeme vratio se na male ekrane
20.01.2025
Sudbine"ŠEST GODINA SAM RADILA BEZ PLATE" Sanja Marinković o teškom periodu u svojoj karijeri
Voditeljka je dobijala i kazne za greške.
16.01.2025
BalkanSKANDAL PRE FESTIVALA: RTS saopštio da je pala prva diskvalifikacija! Srbija doživela isti scenario kao i Crna Gora
Čudili smo se komšijama, a isti slučaj stigao je i kod nas!
31.12.2024
BalkanVUČIĆ: ČISTIMO SRBIJU OD KORUPCIJE! Zapamtite moje reči, do 31. marta najžešći udar!
Sasvim izvesno je sada da će doći do formiranja velikog pokreta na čijem čelu neću biti, želim da se više ljudi pita i da odlučuje
26.12.2024
PolitikaTUGA! Preminuo Viktor Ćulibrk
Uvažavani producent RTS-a preminuo je za vikend Beogradu
23.12.2024
SudbinePOVERENJE U VUČIĆA JE OGROMNO: Prvi sledeći lider ispod njega je 14 puta slabiji! (VIDEO)
Kada imate veliko poverenje u glavnog lidera, nemate ekstremno loše ocene Vlade
03.12.2024
PolitikaVUČIĆ O HAPŠENJIMA ZBOG TRAGEDIJE U NOVOM SADU: Prvi put u istoriji Srbije dvojica ministara podneli su ostavke
Predsednik je na RTS govorio o svim aktuelnim temama.
21.11.2024
PolitikaOVO SU STIHOVI KOJE SU ZEMUNCI OBOŽAVALI! Omiljenoj pesmi je vraćena popularnost, a da li ste znali ovaj podatak?
Da li ste znali kako je nastala pesma "Ideš za Kanadu"?
17.11.2024
BalkanMOBILNI MAMOGRAF OD PONEDELJKA ISPRED RTS: Apel damama da zakažu pregled koji ŽIVOT znači!
Planirano radno vreme mobilnog mamografa je od 9 do18 časova svakog dana.
16.11.2024
Srbija