MUŠKARAC ODGRIZAO PRST POLICAJKI Priveli ga, on sarađivao, a onda priredio scenario iz najstrašnije noćne more!
Policajka očekuje operaciju posle napada pomahnitalog čoveka
10.02.2025
SvetLEPA BRENA STALA NA NOGE POSLE OPERACIJE Pevačica zablistala u sivom odelu "Imala sam fizikalne terapije"
Pevačica najavila veliki koncert u glavnom gradu Slovenije.
05.02.2025
BalkanPEVAČICA PONOVO MORA POD NOŽ Bila je životno ugrožena, a njen problem muči i druge: "Ovo mi remeti život!"
Navela je da nije infekcijski problem u pitanju, ali je svakako borba neizbežna...
01.02.2025
Balkan"SEVA ME PREKO PLEĆKE, BIĆE KIŠE!" Evo zašto nas bole rane i kosti kada se menja vreme
Mnogi ovo smatraju narodnim verovanjem, ali naučnici kažu da postoji pravi medicinski razlog za ovu pojavu
29.01.2025
VestiDARKO LAZIĆ MORA HITNO NA OPERACIJU: "Otkako sam prestao da pijem stalno sam bolešljiv"
Pevač ima ozbiljan problem sa kojim se već duži niz godina bori, i sada je morao da donese odluku.
28.01.2025
BalkanMILIĆ VUKAŠINOVIĆ PRVI PUT PRED KAMERAMA NAKON AMPUTACIJE NOGE: Supruga u suzama.. "Stalno je uz mene" (FOTO)
Roker otkriva šta joj je rekao pred operaciju.
26.01.2025
Balkan"TRI DANA NAKON OPERACIJE" Pevačica otečena i u podlivima, evo šta joj se desilo sa licem (VIDEO)
Pevačica je pokazala pratiocima pravu realnost na Instagramu.
26.01.2025
BalkanDODIK U PUNOJ SNAZI Pogledajte prvo pojavljivanje predsednika RS posle teške operacije
Predsednik Republike Srpske zahvalio se lekarima što su, kako je rekao, učinili velike stvari za njega
23.01.2025
RegionDODIKOV PRVI POTEZ POSLE BOLOVANJA Predsednik RS danas se vratio na posao, a ovo će da uradi tačno u podne!
Lekari su predsedniku Republike Srpske savetovali duži oporavak posle komplikovanog zahvata na jednjaku.
23.01.2025
RegionPOZNATI SRPSKI REŽISER HITNO OPERISAN Helikopterom iz Italije prevezen za Beograd
Radović je polomio kuk tokom incidenta na skijanju
18.01.2025
Sudbine"OPERIŠI TAJ NOSIĆ" Maja Berović otkrila koja poznata ličnost je nagovorila da promeni izgled
Uticala je mnogo na njenu karijeru.
30.12.2024
BalkanUBICA IZ ZAGREBAČKE ŠKOLE NA OPERACIJI! Hitno morao u bolnicu
Hematom mu zatvara disajni put zbog čega je završio na operacionom stolu
21.12.2024
RegionSRPSKA PRINCEZA HITNO OPERISANA Katarina se bori sa opakom bolešću
Nakon lekarskih konsultacija, njen medicinski tim je utvrdio da je hitna intervencija neophodna i izrazio optimizam u vezi sa prognozom.
20.12.2024
CelebrityPONOVO SE UGOJIO: Darko Lazić ide na još jednu operaciju! Otkrio da li opet smanjuje želudac
Pevač otkriva zašto je ponovo nabacio kilograme.
19.12.2024
BalkanLULA PUŠTEN IZ BOLNICE! Evo u kakvom je stanju sada brazilski predsednik
Njegov lekar Roberto Kalila je saopštio da je Lula operisan i drugi put kako bi se sprečio novi moždani udar
15.12.2024
Svet"NE MOGU DA ŽIVIM ŽIVOT SA OVIM STENTOM" Aleksandra Bursać nakon svadbe se operisala, ovako teče oporavak
Muž joj ugađa tokom proseca oporavka.
13.12.2024
BalkanPOSLEDNJA INFORMACIJA O DODIKOVOM ZDRAVLJU Ovo je datum kada bi predsednik Republike Srpske mogao kući
Dodik je hospitalizovan 8. decembra u Beogradu zbog bolova u stomaku, a sutradan je hitno operisan
12.12.2024
Politika