Vesti > Beograd

Pogledajte zastrašujuće scene NEVREMENA U BEOGRADU! Potop na ulicama, na nebu munje i gromovi, vetar ČUPAO DRVEĆE(VIDEO)

RHMZ je i danas izdao upozorenje od jakog nevremena i kiša koje od jutros padaju i u prestonici

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

03/06/2024 > 08:33

podeli vest:

Pogledajte zastrašujuće scene NEVREMENA U BEOGRADU! Potop na ulicama, na nebu munje i gromovi, vetar ČUPAO DRVEĆE(VIDEO)
Foto: Printscreen/serbialive_beograd


Jako nevreme praćeno snažnim pljuskovima i grmljavinom pogodilo je Beograd. Nebo su parale munje i gromovi, a pala je velika količina kiše. Ulice u mnogim delovima grada bile su poplavljene, dok je jak vetar lomio drveće.

RHMZ je i danas izdao upozorenje od jakog nevremena i kiša koje od jutros padaju i u prestonici. Sinoćnje nevreme koje je počelo oko 22.30 uplašilo je Beograđane i okolinu.

Nebo parale munje i gromovi

- Beograd večeras - superćelija sa velikom količinom padavina i olujnim vetrom. Pogled na strukturu oluje. Ovo je samo uvod u ono što sledi sutra u delovima Srbije. Visok rizik od ekstremnih vremenskih nepogoda na potezu od linije Loznica-Valjevo-Čačak-Kraljevo pa prema severoistoku do Rumunije - navodi se na instagram profilu "hailz_srbija". 

Ulice poplavljene

Velika količina kiše sručila se sinoć na glavni grad Srbije, a kao rezultat nevremena ostale su nam poplavljene ulice u mnogim delovima grada. 

Automobili su se jedva probijali kroz bujice na ulicama.

U pojedinim delovima grada nastao je kolaps u saobraćaju zbog haosa na ulicama.

Vetar čupao drveće

Uz snažne munje, gromove i pljuskove, sinoć je u Beogradu duvao i jak vetar koji je čupao grane. 

Tako su se na društvenim mrežama pojavili snimci i slike rana koje su preprečile put automobilima.

Takođe, na Vračaru je usnimljeno drvo koje se savija kao da je od papira.Građani su ispred svojih zgrada zatekli polomljeno drveće i grane, dok su se nekima one obrušile na automobile. 

Ostavite komentar