Vesti > Društvo

EKSKLUZIVNO na K1 TV: Posle susreta oči u oči sa profesorom glume Milena Radulović o TRAUMI koju i danas preživljava

Glumica Milena Radulović dan posle svedočenja protiv profesora Aleksića gostuje na K1TV i iznosi svoj stav

Izvor: K1info

24/11/2023 > 09:43

podeli vest:

EKSKLUZIVNO na K1 TV: Posle susreta oči u oči sa profesorom glume Milena Radulović o TRAUMI koju i danas preživljava
Foto: ATA Images


U Višem sudu u Beogradu glumica Milena Radulović juče je završila svoje svedočenje u postupku protiv vlasnika škole glume Miroslava Aleksića, optuženog za silovanje i seksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole.

Radulovićeva, koja ima status oštećenog svedoka, svedočila je tokom ukupno tri suđenja, a u četvrtak je sublimirala svoje tegobe navodeći da ju je Aleksić “ponizio, uništio sistematski i psihički tendenciozno”.

Posle njene priče u Srbiji više ništa nije isto.

Osvajanjem vlastite slobode uzdrmala je emotivne okove mnogih od nas. Nazvala je stvari pravim imenom i to javno.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom - ispričala je pre dve godine glumica Milena Radulović.

I od tog 16.januara kada je podnela tužbu protiv učitelja glume Miroslava Mike Aleksića za silovanje traje njena bitka za pravdu, mir i spokoj. Juče je u Palati pravde završeno njeno svedočenje. Trajalo je tri ročišta, više od 10 sati je provela stojeći u sudu. Odgovarala je na pitanja sudije, odbrane i njenog advokata, ali i Miroslava Aleksića, koji ju je prvi put juče ispitivao - navela je u najavi gostovanja na K1 TV Radulovićeve Joksimović.

- Kako se oseća dan nakon saslušanja? Kako posle dve godine od kada je ispričala svoju priču? Kako posle gomile besmislenih pitanja zašto nisi otišla? Zašto nisi otišla u policiju te 2013.godine? To su pitanja za Milenu Radulović, glumicu. Ona je danas gošća Jovane Joksimović u "Uranku" i odgovara na ta i druga pitanja.

- Potresno. Emotivno. Mučno. To su reči kojima mediji opisuju tvoje svedočenje na sudu. Kakav je tvoj utisak? Juče si imala težak dan. 2 sata i 40 minuta si stajala u sudu u Palati pravde i odgovarala na pitanja advokata, sudije i na kraju samog Miroslava Aleksića. Da li si u miru sa sobom sada? - počela je razgovor Joksimovićeva.

- Oni koji su bili u sudnici kažu da je ponašanje Mike Aleksića bilo krajnje neprimereno. Podsmevao se, izvrtao činjenice, dobacivao publici....koliko te je to ometalo, dekoncentrisalo u trenutcima kada si morala da budeš mirna i pribrana, pitala je, između ostalog Joksimović svoju današnju gošću.

- Na prvom saslušanju si rekla: "Upućivao mi je pretnje da će, ako odem, da utiče na mišljenje mojih prijatelja, da će da mi se zgadi moj partner. Išamarao me je pred svima, gurao me je dok nisam udarila glavom u ormar. Toliki je uticaj imao na sve da su svi poverovali da je to vežba. Rekao je da Milena dobro glumi kad dobije dva-tri šamara. Svi su aplaudirali. Posle toga sam razmišljala o tome da počinim suicid"...podsetila je na reči Radulovićeve Joksimović.

- Koliko je snage i hrabrosti potrebno ponavljati iznova i iznova priču o tome kako te je neko za koga si mislila da ti je najbliži izneverio na najgori mogući način...samo je neko od pitanja na koja ćemo čuti danas odgovor na K1 TV.





 


 

Ostavite komentar