Vesti > Politika

RUČAK U ČAST MAKRONA NA PETROVARADINU! Vučić: "Dobrodošli u našu lepu Srbiju predsedniče!"

Predsednik Makron danas završava dvodnevnu posetu Srbiji, koju je juče započeo bilateralnim susretom dve delegacije u Palati Srbija

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

30/08/2024 > 14:28

podeli vest:

RUČAK U ČAST MAKRONA NA PETROVARADINU! Vučić: "Dobrodošli u našu lepu Srbiju predsedniče!"
Foto: Instagram


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je danas ručak u čast predsednika Francuske Emanuela Makrona na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i tom prilikom poručio da je srećan što je imao priliku da predsedniku Francuske pokaže najbolje što Srbija ima da ponudi.

- Srećan sam što sam predsedniku Makronu mogao da pokažem najbolje i najlepše što Srbija ima da ponudi, a to su svakako i ovaj pogled sa Petrovaradinske tvrđave i vojvođanski specijaliteti. Francuska je poznata kao zemlja turizma, dobre hrane i vina, a ja sam ubeđen da naša Vojvodina, svojim nepreglednim poljima, bermetom i kulenom, ali i kulturnom raznolikošću, može da stane pored jedne Provanse i da se ne postidi.

https://www.instagram.com/p/C_SyDEhs7WL/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Još jednom, dobrodošli u našu lepu Srbiju predsedniče Makron. Osećajte se kao kod kuće", napisao je Vučić na svojoj Instagram stranici.

Predsednik Makron danas završava dvodnevnu posetu Srbiji, koju je juče započeo bilateralnim susretom dve delegacije u Palati Srbija u Beogradu.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar