Vesti > Region

SASLUŠAN KREŠIMIR P. osumnjičeni za MASAKR u Daruvaru! Evo za šta se tereti i šta se TAČNO DOGODILO kobnog DANA

Hrvatski mediji su juče prenesli da se radi o penzionisanom vojnom policajcu Krešimiru Pahoki (51)

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Mina Duduković

23/07/2024 > 14:20

podeli vest:

SASLUŠAN KREŠIMIR P. osumnjičeni za MASAKR u Daruvaru! Evo za šta se tereti i šta se TAČNO DOGODILO kobnog DANA
Masakr u Hrvatskoj - Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ NIKOLA BLAŽEKOVIĆ/ nr


Osumnjičeni za masakr u staračkom domu u Daruvaru, u kojem je upucano najmanje deset osoba, od kojih je šest preminulo, saslušan je danas.

Hrvatski mediji su juče prenesli da se radi o penzionisanom vojnom policajcu Krešimiru Pahokiju (51).

- Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 51-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je pucajući iz vatrenog oružja počinio 11 krivičnih dela.

Foto: društvene mreže

 

Osnovano se sumnja da je osumnjičeni 51-godišnjak juče, 22. jula, ušao u prostor ustanove za smeštaj starijih i nemoćnih osoba u Daruvaru gde je u nameri da liši života više osoba pucao iz vatrenog oružja čime je počinio 11 krivičnih dela: jedno krivično delo teškog ubistva ženske osobe, četiri krivična dela teškog ubistva, jedno krivično delo ubistva, tri krivična dela teškog ubistva u pokušaju i dva krivična dela ubistva u pokušaju.

Uviđajem na mestu događaja rukovodila je zamenica županijskog državnog tužioca u Županijskom državnom tužilaštvu u Bjelovaru koja je naložila obdukciju smrtno stradalih osoba.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih krivičnih dela protiv osumnjičenij je podnesena krivična prijava Županijskom državnom tužilaštvu u Bjelovaru i predat je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske", saopštila je bjelovarsko-bilogorska policija.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar