Vesti > Srbija

Macura OŠTRO REAGOVALA na IZJAVU ŠKORA o sinu predsednika Vučića! "Verujem da je javnost Srbije i dalje u ŠOKU"

Novinar Srđan Škoro izjavio je u emisiji KTV da bi Danilo Vučić trebalo da ode u rudnik litijuma da bi pokazao da taj metal nije štetan

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

08/07/2024 > 11:53

podeli vest:

Macura OŠTRO REAGOVALA na IZJAVU ŠKORA o sinu predsednika Vučića! "Verujem da je javnost Srbije i dalje u ŠOKU"
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Ministarka bez portfelja zadužena za oblast rodne ravnopravnosti, sprečavanja nasilja nad ženama i ekonomskog i političkog osnaživanja žena Tatjana Macura istakla je danas da izjaviti da bilo čije dete, samo zbog činjenice da se radi o detetu poličkog protivnika, treba da se tušira litijumom, izlaže uranijumu ili da bude izloženo na trgu, je bez ikakve dileme potpuna dehumanizacija političara koji se nalaze na najvišim državnim funkcijama.

- Verujem da je javnost Srbije i dalje u šoku nakon izjave Srđana Škora o sinu predsednika države, kao i o predsedniku lično. Dva puta sam preslušala izjavu da bih se uverila da je to što je izgovoreno bilo zaista tako - navela je Macura povodom izjava Škora o predsedniku Srbije, koje je izneo u emisiji KTV.

Istakla je da je uplitanje porodice i dece političkih suparnika u svakodnevni politički diskurs opasno i da sa tim mora da se prestane.

- Dobro je da je Tužilaštvo reagovalo i čvrsto verujem da će i Srđan Škoro i svako ko se sutra upusti da ovako nešto izjavi, biti sankcionisan od strane nadležnih institucija - navela je Macura.

Novinar Srđan Škoro izjavio je u emisiji KTV da bi Danilo Vučić, kako bi dao doprinos Srbiji, trebalo o svom trošku i bez obezbeđenja da ode u Majdanpek i na Kosovo i Metohijiu, ali i u rudnik litijuma da bi pokazao da taj metal nije štetan.

Ostavite komentar