Vesti > Srbija

Vučić o NAPADU na Danila: "Moja DECA ne treba da trpe PRETNJE, to nije deo mog posla"

On je rekao da napadi na njega i njegov rad nemaju veze sa porodicom i sinom

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

08/07/2024 > 19:39

podeli vest:

Vučić o NAPADU na Danila: "Moja DECA ne treba da trpe PRETNJE, to nije deo mog posla"
Foto: Tanjug/Sava Radovanović


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne zna šta da kaže predstavniku opozicije koji je u jednoj televizijskoj emisiji napao njegovog starijeg sina i istakao da on kao predsednik mora da trpi razne pretnje i uvrede, ali da njegova deca ne moraju.

On je za TV Pink naveo da ti ljudi misle da kad dođe do promene vlasti, da će neko da beži i da se sklanja, a onda će oni "valjda nekoga da tuku".

Vučić je rekao da napadi na njega i njegov rad nemaju veze sa porodicom i sinom i istakao da će oni toliko više da kriminalizuju njegovu porodicu, da napadaju sve njene članove, posebno starijeg sina i brata. 

- Šta da odgovorite takvima. Možda bih i ja imao odgovor kao vaš muž da napadnu vaše dete, ali ne mogu to da uradim jer sam obavezan na pristojno odgovorno ponašanje i moram razne boleštine i uvrede da trpim jer mi je takav posao - rekao je Vučić dodajući da na žalost živimo u društvu u kome je sve to moguće.

On je rekao i da kada imate takve frustracije, nemate politički program, onda vam sve smeta i ništa vam ne valja - tri mosta u Novom Sadu, Beograd na vodi, fontana na Slaviji, auto putevi prema Grčkoj, Bugarskoj, brza pruga Beograd - Novi Sad.

- Oni su stalnio demonstrirali, šta god da smo radili - rekao je Vučić.
 

Ostavite komentar