Vesti > Svet

DIKAPRIO I DE NIRO su se izjasnili: Evo za koga će GLUMCI da glasaju na IZBORIMA

Glumci su pozvali birače da glasaju

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

28/10/2024 > 08:36

podeli vest:

DIKAPRIO I DE NIRO su se izjasnili: Evo za koga će GLUMCI da glasaju na IZBORIMA
Foto: K1info/Shutterstock


Glumci Robert de Niro i Leonardo Dikaprio bili su među zvezdama Holivuda koje su na skupu podrške u Filadelfiji podržale kandidatkinju demokrata na predsedničkim izborima Kamalu Haris.

Obraćajući se prisutnima, Robert De Niro je istakao važnost svakog glasa i pozvao birače da se ne drže po strani, preneo je Si-Bi-Es njuz. 

De Niro je otvoreno izrazio svoje nezadovoljstvo kandidatom republikanaca na predsedničkim izborima Donaldom Trampom, koristeći oštre izraze.

On je pozvao birače da aktivno vode kampanju i motivišu svoje sugrađane u Filadelfiji da zauzmu odgovoran pristup prema izborima.

- Sve, sve je na kocki i sve će biti odlučeno ovde u Filadelfiji i u ovoj velikoj državi - rekao je De Niro.

Leonardo Dikaprio je ocenio stav Kamale Haris o klimatskim promenama, naglašavajući važnost administracije koja prihvata nauku.

- Hoćemo li imati administraciju koja ne poriče naučne činjenice i koja veruje u stav 99 odsto naučne zajednice, o klimatskoj krizi izazvanoj ljudskim faktorima? Izbor ne može biti očigledniji, a taj izbor je potpredsednik Kamala Haris - rekao je Dikaprio.

Gradonačelnik Filadelfije Šerel Parker, koji je zajedno sa lokalnim liderima organizovao događaj, rekao je da "put do Bele kuće ide kroz Filadelfiju", naglašavajući ključnu ulogu Pensilvanije na izborima 2024. godine.

Predsednički izbori u SAD zakazani su za 5. novembar. 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar