Kultura i umetnost > Film/Serija

Semjuel L. Džekson PROTIV VANZEMALJACA u novoj seriji "Secret Invasion"

Glumac će se ponovo naći u ulozi Nika Fjurija, dobro znanog lika iz Marvelovog filmskog univerzuma kojeg je tumačio u više ostvarenja

Izvor: K1info

04/04/2023 > 10:32

podeli vest:

Semjuel L. Džekson PROTIV VANZEMALJACA u novoj seriji "Secret Invasion"
Foto: Youtube PrintScreen/Marvel Entertainment


Marvelov filmski univerzum (Marvel Cinematic Universe - MCU) je filmska franšiza zasnovana na likovima superheroja koji se pojavljuju u stripovima istoimene kompanije.

Prvi film u Marvelovom filmskom univerzumu bio je "Ajronmen" (Iron Man, 2008), a peta faza sadrži naslove "Ant-Man and the Wasp: Quantumania", "Guardians of the Galaxy Vol. 3", "The Marvels", "Captain America: New World Order", "Thunderbolts" i "Blade".

Pored filmova, Marvel je za 2023. godinu najavio i drugu sezonu serije "Loki", a tu je još jedan naslov koji će zainteresovati gledaoce - "Secret Invasion" sa Semjuelom L. Džeksonom, čija je premijera najavljena za leto.

Glumac će se ponovo naći u ulozi Nika Fjurija, kojeg je prvi put tumačio u filmu "Iron Man", a potom je u istoj ulozi igrao u deset filmova iz Marvelovog filmskog univerzuma.

U iščekivanju serije, nedavno je predstavljen drugi zvanični trejler koji fanovima pruža bolji uvid u rat koji eskalira na Zemlji.

Nik Fjuri se vraća iz svemira da zaustavi Skralove (tehnološki naprednu rasu reptilskih humanoida koji imaju sposobnost da menjaju oblik).

Izazivajući slično osećanje paranoje koje potiče od infiltracije Skralova na Zemlji viđenom u prvom trejleru, drugi daje kompleksniji uvid u glumačku ekipu koju pored Džeksona čine Kobi Smalders, Ben Mendelson, Emilija Klark, Olivija Kolman i drugi.

Najavljeno je da će serija "Secret Invasion" biti prilično mračna, a Džekson je rekao da će fanovi moći da vide ranjiviju stranu Nika Fjurija.

Prema planu, serija stiže na Disney+ 21. juna.

 

Ostavite komentar