Kultura i umetnost > Muzika

Platila 400 DOLARA Ulaznice za koncert Tejlor Svift, a na kraju su je NASAMARILI

Ništa nisam dobila od korisničke službe. Nizali su se izgovori za izgovorom, rekla je razočarana Stefani

Autor: K1 info/24.sata.hr

09/08/2023 > 10:25

podeli vest:

Platila 400 DOLARA Ulaznice za koncert Tejlor Svift, a na kraju su je NASAMARILI
Foto: Tanjug/AP


Pevačica Tejlor Svift (33) sa svojom turnejom Eras napravila nešto što do sada niko nije. Već nekoliko godina nije se doživela takva euforija oko jedne turneje, a da ne govorimo o tome da je karte gotovo nemoguće nabaviti.

Cene za koncert dosežu i nekoliko desetina hiljada dolara, a ljudi su spremni da rizikuju mnogo toga kako bi došli do karata za ono što neki zovu trenutno najvažnijim događajem na planeti.

Amerikanka Stefani Klein odlučila je da karte za koncert kupi preko stranice StubHub. Za sebe i svoju ćerku izdvojila je ogromnih 1.400 dolara, piše NBC Los Angeles.

- Eras je trenutno najvažniji događaj u svemiru. Bila sam srećna jer sam uspela da kupim karte i bila su to prilično dobra mesta. Ćerka je bila oduševljena - izjavila je Stefani. 

Njena sreća ipak nije dugo trajala. Naime, StubHub ju je obavestio da prodavač uopšte nema njene karte. Ponudili su joj povraćaj novca za ulaznice, ali ni to nije ispalo kako je očekivala.

Foto: Tanjug/AP

 

- Ništa nisam dobila od korisničke službe. Nizali su se izgovori za izgovorom. Stalno sam ih zvala, ali ne mogu više. Nisam mogla više da se svađam ni da trošim svoje vreme, previše su mi podigli pritisak - ispričala je za NBC Los Angeles.

Nakon medijske hajke uspela je da dobije povraćaj novca i nabavi karte, ali je doslovno prošla kroz sito i rešeto kako bi uživo pogledala najveću muzičku zvezdu današnjice.

Ostavite komentar