Nećete verovati > Misterije

NOSTRADAMUS i BABA VANGA: Nikada se nisu sreli, ali su imali IDENTIČNA STRAVIČNA PROROČANSVA za 2025. godinu!

Čini se da su oboje bili usklađeni u vezi sa jednim strašnim proročanstvom koje će preokrenuti svet sledeće godine

Izvor: K1info

Autor: Milica Maksimović

18/10/2024 > 10:21

podeli vest:

NOSTRADAMUS i BABA VANGA: Nikada se nisu sreli, ali su imali IDENTIČNA STRAVIČNA PROROČANSVA za 2025. godinu!
Foto: Shutterstock


Istina je da dve glave razmišljaju bolje nego jedna, a izgleda da su Baba Vanga i Nostradamus isto mislili kada su predvideli neke događaje koji će se desiti u Evropi, u 2025. godini.

Tvrdili su oboje da imaju sposobnost predviđanja budućnosti. Ono što je zanimljivo jeste da se njih dvoje nikada nisu susreli. Ipak, zapisali su šta je to što nas očekuje i na šta trebamo biti spremni, piše Lad Bible. 

Bugarska proročica Baba Vanga ima reputaciju tačnosti pogađanja događaja i od 85%, što znači da bi njena predviđanja trebalo uzeti ozbiljno. Preminula je u avgustu 1996. godine, tačno kako je i prorekla šest godina unapred.

Ostavila je dugačak popis predviđanja za svaku od idućih 3.056 godina kako bismo mogli da pratimo događaje.

Nostradamus je svoje jezivo tačne misli o budućnosti prvi put zapisao u knjizi "Les Prophéties" iz 1555. godine, uključujući terorističke napade 11. septembra, atentat na predsednika Kenedija i Hitlerov uspon na vlast. Francuski astrolog izneo je svoje vizije o budućnosti u obliku zagonetnih pesama poznatih kao katreni, a na našu žalost, sugerisao je da nas čeka prilično mračna sudbina.

Ali, još bizarnije, čini se da su oboje bili usklađeni u vezi s jednim jezivim proročanstvom koje su očekivali da će preokrenuti svet 2025. godine.

Oboje dele verovanje da će anarhija izbiti u nekom trenutku iduće godine, i da će Evropa najviše stradati, pri čemu Baba Vanga potvrđuje verziju događaja koju je i sam prvi prognozirao Nostradamus.

Upozorili su da bi ti događaji mogli pokrenuti globalnu apokalipsu. 

Prema njihovim predviđanjima, kopnena Evropa biće uporište ozbiljnih problema, jer će izbiti još jedan sukob na kontinentu. Vanga je verovala da će 2025. godine izbiti novi rat između dve zemlje, ali da će se posledice osetiti u svim delovima sveta, i da će upravo ti događaji "razoriti" Evropu i njeno stanovništvo.

I sam Nostradamus je izrazio isto mišljenje. Još tada je upozorio da će se "oni iz zemalja Evrope" uplesti u "okrutne ratove" iduće godine, pri čemu će i Ujedinjeno Kraljevstvo biti uključeno.

Foto: Shutterstock

 

Ako preživimo ova mračna predviđanja koja su navodno na pomolu, Baba Vanga je predvidela i da ćemo imati posetu vanzemaljaca, i da će se ta poseta podudarati s velikim sportskim događajem, kao i da će telepatija biti usavršena do 2025. godine.

Predvidela je i to da ćemo uzgajati ljude u laboratorijima i da ćemo otkriti novi izvor energije.

Nostradamus je verovao da bi, iako se sprema novi sukob, Rusija i Ukrajina mogle konačno stati 2025. godine jer će obe vojske biti "iscrpljene." Francuz je takođe predvideo i da će Brazil pogoditi vulkanska aktivnost i poplave. 

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar