Showbizz > Balkan

Ova pevačica snimila HIT, pa nestala sa scene! Ima muža i PETORO dece: "Javni život mi ne nedostaje"

Svi su pevali njenu pesmu 2005. godine

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

27/09/2024 > 12:10

podeli vest:

Ova pevačica snimila HIT, pa nestala sa scene! Ima muža i PETORO dece: "Javni život mi ne nedostaje"
Iva Vrcić - Foto: Youtube PrintScreen/Slobodan Prijovic


Pevačica Iva Vrcić pojavila se na domaćoj muzičkoj sceni 2005. godine. Tada je snimila album prvenac za "City records" sa kojeg se izdvojila pesma "Skloni je od mog stola".

Ova pesma je te godine bila jedna od najvećih hitova i mnogi su Ivi predviđali veliku muzičku karijeru. Međutim, ona se ubrzo povukla iz javnosti, a nedavno je dala intervju posle skoro dve decenije i otkrila kakav život živi van medija.

Foto: Youtube PrintScreen/Slobodan Prijovic

 

- Krenula sam bukvalno iz zabave... Odmalena sam volela da pevam i prvenstveno na zabavama pevala mojoj porodici. Kako sam odrastala mi roditelji i familija koji su imali puno poznanika i prijatelja iz tog sveta predložili su da snimim album i pomogli mi u tome. Sve je išlo nekako brzo... Čak i prebrzo za moj ukus - kaže Iva, nakon 15 godina koliko se nije pojavljivala u javnosti, pa je omladina i ne pamti.

Foto: Youtube PrintScreen/Slobodan Prijovic

 

- Počela su pojavljivanja na televizijama, gostovanja u emisijama, nastupi, ali tada sam otkrila da sam ja ipak samo devojčica koja voli da peva, ali nisam neko ko voli da bude u medijima. Nisam mogla da se naviknem na kamere, snimanja, šminkernice i sve ono što osim pevanja taj posao nosi, jer po prirodi volim miran i povučen život - ističe Iva.

Foto: Youtube PrintScreen/Slobodan Prijovic

 

- Sa nepunih 19 godina upoznala sam sadašnjeg supruga koji je tada imao 28 godina i u momentu kada smo se upoznali bio je na odmoru u Srbiji, inače je iz Francuske. Jako smo se zaljubili i on se nakon 6 meseci preselio u Srbiju. Živeli smo zajedno još godinu dana i ja sam ostala trudna sa našom prvom ćerkom... To je bio momenat kada sam presekla i shvatila da posao kakav imam i porodica kakvu želim ne mogu ići zajedno jer sam puno bila odsutna zbog posla. Bukvalno sam u jednom danu rešila da više neću gostovati i da ću se posvetiti deci. Preselili smo se u Pariz i prijao mi je taj mir koji imam. U međuvremenu dobila sam još četvoro dece... Dakle, petoro ukupno (smeh). Tri ćerke i dva sina - objašnjava Iva.

Foto: Youtube PrintScreen/Slobodan Prijovic

 

- Otkako sam se udala, nisam se bavila profesionalno nijednim poslom, iako imam puno hobija, a o finansijama brine suprug. Nedostaje mi pevanje i muzika, ali javni život ni najmanje. Estradu dosta pratim i kolege pevače, ali nisam baš oduševljena onim što vidim... - dodala je ona.

- I dan danas umem da pogledam svoje spotove i čujem pesme. Moja deca stalno to gledaju i naravno, deca kao deca, volela bi da je mama poznata i da se ponovo vratim tom poslu, ali ja i ovako vodim jedan divan život u kome nikada nije dosadno. Pored petoro dece je nemoguće da vam bude dosadno (smeh). Puno putujemo, bavimo se raznim sportovima i uživamo u našem malom, privatnom svetu bez stresa i kamera - ispričala je Iva.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar