Showbizz > Balkan

ŠOU NA MREŽAMA! Nesvakdišanji LAJV Jelene Karleuše i Bake na YT pratilo gotovo 2oo.ooo ljudi! SVE SE OTRGLO KONTROLI!

Tokom tročasovnog lajva, JK bičovala jutjubera, pomenuli njegovu veliku medijsku aferu i kakve to zanimljive podatke zna Lepa Lukić.

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković/Ognjen Nestorović

07/10/2024 > 00:43

podeli vest:

ŠOU NA MREŽAMA! Nesvakdišanji LAJV Jelene Karleuše i Bake na YT pratilo gotovo 2oo.ooo ljudi! SVE SE OTRGLO KONTROLI!
Foto: Youtube PrintScreen


 

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, duže vreme na platformi Jutjub snima lajv strimove u kojima kocka. Njegovi klipovi i strimovi su itekako gledani, a jutjuber je odlučio da pozove i Jelenu Karleušu u svoj skupoceni stan, samim tim i na lajv.

Lajv je počeo u 22 časa, kada je na kanalu već bilo 106.000 ljudi, što je rekordan broj. 

Jelena Karleuša je pozvala sve da se odazovu i pomognu svim ljudima koji su žrtve poplava u BiH, a Baka Prase je rekao da će i sam donirati 10.000 evra žrtvama poplava u BiH. Pozvao je sve da učine isto. 

U toku lajva Baka Prase je poslužio Karleušu rakijom, a onda je i sam popio kamagru. Onda su se prisetili svoje svađe.

- Mene Karleuša nikakda nije pomenula, ali sam ja počeo malo da je vređam kako bih napravio šalu. Moram da se izvinim, jer sam zaista bio neprijatan i otrovan lik - rekao je Baka Prase.

Jutjuber je izneo i prvi poklon za pevačicu. To je bila bila crvena ruža napravljena od ženskog donjeg veša. Pored toga Jelena je dobila i mobilni telefon.

Foto: Youtube PrintScreen/Baka Prase

 

Pevačici je bilo neprijatno što ona nije ništa donela Bogdanu, na šta je on skromno odgovorio da je njegov najveći poklon to što je ona tu.

Pitao ju je i za njen odnos sa Didijem.

- To je bilo jako davno, a veoma se pristojno ponašao. Upoznao nas jedan od najvećih prodavaca oružja. Mi smo proveli jedno popodne prelepo, i tada nije bilo nita od ovoga što se sada priča. Plašim se da će u skorije vreme da se pojave neke fotografije sa nekim mnogo gorim ljudima - rekla je Jelena. 

Foto: Youtube PrintScreen/Baka Prase

 
Vojaž donirao novac

U lajv se javio Vojaž i donirao 1.000 evra za ljude pogođene poplavama u BiH.

Baka Prase je pitao Jelenu sta misli o njemu na šta je ona rekla je da je glup i mlad i da neće dugo trajati…I da odlazi u legendu i prošlost. Generalno je ok i simpatičan, ali je pogrešio i još uvek može da se ispravi. 

Pevačica i jutjuber počeli su da igraju jednu igru 10 ali, u toku koje je Jelena odgovarala odgovarala na škakljiva pitanja. 

Pored zanimljivih tema o kojima pevačica i jutjuber govore u ovom lajvu, Baka Prase postavio je i nekoliko intimnih pitanja pevačici koja je otkrila da joj se i tokom intimnih odnosa dešavalo da roni suze.

-Plakala sam tokom seksa i to čak u svojoj kući - otkrila je muzička zvezda.

Kako je uživo prenos na popularnoj mreži tekao dalje, Jelena je komentarisala poznate influensere, no kada je na kraju Baka Prase upitao za mišljenje o njemu, pevačica je kratko prokomentarisala,

-To je posebna priča ti si toliko divan momak, mnogo je predrasuda oko tebe, ti si to sve potukao, uprkos svemu tome želela sam da upoznam i tvog tatu - poručila je Jelena, da bi jutjuber nakon pevačicinog laskanja  doslovno pocepao košulju i pevačicu ostavio bez komentara svojim izvajanim telom.

Jutjuber je nastavio sa brojnim iznenađenjima za pevačicu te joj je u nastavku lajv razgovora poklonio i veoma skupoceni sat marke "Rolex".

-Sat je neprocenjive vrednosti jer si mi ga poklonio na nesvakidašnji način. Na ivici sam suza - prokomentarisala je Karleuša.

LAJV SE OTRGAO KONTROLI, JK BAKI PORUČILA: Okreni guzu!

Kako su minuti lajva koji je već u prvim minutima oborio sve rekorde odmicali, jutjuber je pevačicu stavio na novi "izazov". Uz pomoć asistenta Baka je u lajv uneo i određene predmete, odnosno pomagala za što zanimljiviju seksualnu aktivnost. Pevačica doslovno zatečena, preuzela je šou u svoje ruke, kako to samo ona ume. 

-Oke, dobro, tu sam da ti ispunim sve tvoje želje večeras...- rekla je Jelena koja je potom preuzela bič i jutjuberu poručila. 

-Okreni guzu - kroz osmeh je rekla pevačica da bi na kraju baka to i uradio. 

Pop zvezdi ni to nije bilo dovoljno, pa je vezanih ruku, Baka legao na pod, da bi se što uverljivije dočarala ovu nekome seksualanu fantaziju.

GOTOVO 10.000 ZA POMOĆ UGROŽENIMA U BOSNI 

Kao podatak da je ovaj lajv izazvao veliku pažnju pubilke, koja je ovaj razgovor pratila putem Jutjuba govori i podatak da je tokom razgovora Jelene Karleuša i Bogdana Ilića prikupljeno gotovo 10.000 eura za pomoć ugroženim ljudima tokom iz Bosne u Hercegovini pogođeni prirodnom katastrofom.

IN3GANTAN TEMA! Pevačica otkrila šta zna o jutjuberi: Znam da ne voliš mlade devojke!

Kako su pevačica i jutjubjer ušli u treći sat uživo emitovanja, naredni segment ovog presedana kada govorimo o gostovanju muzičke zvezda na Jutjub platformi, bilo je komentarisanje muzičkih spotova Jelene Karleuše i Baka praseta. Baka prase dotakao se i teme koja nije ni malo prijatna, a to je priznanje da je bio sa maloletnom devojkom. 

-Da, bio sam sa njom..upoznao sam je ona mi je rekla da ima 23, a ona je imala 16 godina - iskreno je jutjuber poručio pevačici. 

-Vidim da te to boli - bio je zakjučak muzičke zvezde na izlaganje jutjubera, podsetiviši da je u medijima predstavljen kao pedofil, aludirajući na jedan medijski rat. 

Usledilo je gledanje spota Benga Jelene Karleuše koja je nekoliko puta ovog dela razgovora podsetila da je za potrebe snimanja spota "KarlyB*tch" koristila upravo avione u vlasništvu druge strane sa kojom je jutjuber imao sporne medijske sukobe.

ZA REKORD ŠAMPANJAC? Karleuša ŠOKIRANA: Pozliće mu!

182.000 ljudi u jednom trenutku pratlio je poslednji sat razgovora Karleuše i Bake, koji je zaista pomerio granice. Jutjuber vrlo ležeran, pod dejstvom alkohola, podsetio je sve da ukoliko dostignu 200.000 ljudi, otvara šampanjac. 

-Nemoj, poziliće ti. Moraš nešto da pojedeš...Mnogo si sladak  kada si pijan - kroz osmeh je prokomentarisala Karleuša. 

"PERFORMANS" Ide maca za kraj!

U pravom trenutku sviran je kraj za ovaj lajv. Baka je pripremio "performans" sa pevačicom uz njen poznati hit "Ide maca oko tebe".

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar