Showbizz > Celebrity

Moj SAVRŠENI MUŽ savršeno OBOJIO USKRŠNJA JAJA: Verica Rakočević pokazala Veljkovo umeće

Modna dizajnerka nije izdržala da ne pohvali javno svog supruga

Izvor: K1info

15/04/2023 > 12:53

podeli vest:

Moj SAVRŠENI MUŽ savršeno OBOJIO USKRŠNJA JAJA: Verica Rakočević pokazala Veljkovo umeće
Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Jedna od najpoznatijih srpskih modnih kreatorki Verica Rakočević dočekuje Vaskrs sa svojim 35 godina mlađim suprugom Veljkom Kuzmančevićem u svojoj luksuznoj vili na Avali. 

Poznato je da čuvena modna dizajnerka već godinama sa Veljkom živi na  Avali gde je izgradila ogromno imanje u kojem je smeštena njihova velelepna oaza mira u prirodi daleko od grada i užurbanosti života koje sa sobom nosi prestonica.

Verica kao i svaka domaćica uživa u pripremi vaskršnje trpeze i poštuje sve običaje koje nalaže najveći hrišćanski praznik. 

Neizostavni deo njihove trpeze su uskršnja jaja. Verica se na svom Instagram profilu pohvalila da je za farbanje jaja ove godine bio zadužen njen izabranik.

Moj savršeni muž savršeno obojio uskršnja jaja – napisala je ponosna Verica u opisu slike na storiju.

Foto: PrintscreenInstagram/Verica Rakočević

 

Sudeći po ovoj fotografiji, Veljko se odlučio za jednostavnost, svedeno ukrašavanje i intenzivne i sjajne boje. 

Inače, kompozitor često ume da priredi svojoj supruzi nezaboravna iznenađenja, pa je tako nedavno otkrio da je obradovao Vericu galetama.– Kaže Vera: "Jede mi se slatko".

Šta mi teško? Ja umesim – napisao je on na Instagramu.Podsetimo, par je u braku od septembra 2013. godine, što znači da će uskoro proslaviti desetu godišnjicu braka.

Verica je svojevremeno za Stil Kurir govorila o ljubavi sa Veljkom i životu van grada.

Imam privilegiju da živim mirnim i povučenim životom sa genijalnim umetnikom koji je lep, zgodan, mlad i mudriji od svakog muškarca od 70 godina- rekla je Verica, pa istakla prednost života u prirodi. 

- Mogla bi vam nabrojati 55, ali zadržacu se na vašem broju: mir, čist vazduh, sloboda koju vam priroda daje, povezanost sa zemljom (hodanje bosih nogu po travi izvlači svu negativnost koju skupite tokom dana) zrikavci koji vas uspavljuju umesto sedativa, zdrava hrana koju sami proizvedete.

 

 

Ostavite komentar