Showbizz > Celebrity

Upoznajte MLAĐEG BRATA Vojina Ćetkovića: On ga je uveo u svet glume, a LIČE kao jaje jajetu

Glumac trvdi da je Bojan uspešniji i duhovitiji od njega, a na leto će njih dvojica prvi put i raditi zajedno na jednom filmu.

Izvor: K1info

13/04/2023 > 15:59

podeli vest:

Upoznajte MLAĐEG BRATA Vojina Ćetkovića: On ga je uveo u svet glume, a LIČE kao jaje jajetu
Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Vojin Ćetković je jedan od najtraženijih srpskih glumaca koji iza sebe ima veliki broj uloga kako na filmu tako i na televiziji.

U skladnom je braku sa koleginicom Slobodom Mićalović sa kojom ima ćerke bliznakinje Veru i Milu. Poznati glumac retko govori o svom privatnom životu i u javnosti ne voli da eksponira porodicu. 

Ipak, malo je poznato da Vojin ima mlađeg rođenog brata Bojana koji živi u njihovom rodnom Kruševcu gde radi kao organizator u pozorištu. Za razliku od glumca, mlađi Ćetković je odabrao posao iza scene i kamera. Koliko je Bojan posvećen svom poslu, govori i činjenica da je ranije bio proglašen radnikom godine u pozorištu u kom radi. 

Vojin ponekad na društvenim mrežama objavi fotografije na kojima se vidi kako uživa u društvu svog brata, a mnogi su primetili da izuzetno liče. 

Glumac tvrdi da je Bojan uspešniji i duhovitiji od njega, a osim ljubavi prema "daskama koje život znače", njih dvojica gaje i strast prema pecanju, pa često idu zajedno i u ribolov. 

Vojin je više puta istakao da ga je Bojan zaslužan za njegovu karijeru jer ga je on uveo u svet glume. Na leto će njih dvojica prvi put i raditi zajedno na jednom filmu.

- Ne snimamo nas dvojica svoj film, već samo u jednom glumimo zajedno. Ne smem zbog ugovora ništa više da govorim o tom projektu. Svakako prvi put snimamo nešto zajedno. Bojan već godinama radi u Kruševačkom pozorištu-  rekao je Vojin za Kurir.

 

 

Ostavite komentar