Showbizz > Celebrity

Megan ZASIJALA u ZLATNOM od glave do pete: Vojvotkinja od Saseksa primila NAGRADU "Women of Vision"

Megan nije skidala osmeh sa lica, a osim supruga Harija, društvo na ovom događaju pravila joj je i majka Dorija

Izvor: K1info

17/05/2023 > 20:31

podeli vest:

Megan ZASIJALA u ZLATNOM od glave do pete: Vojvotkinja od Saseksa primila NAGRADU "Women of Vision"
Foto: Tanjug/AP Photo/Seth Wenig, File


Megan Markl pojavila se sa suprugom princem Harijem na prvom javnom događaju otkako je propustila krunisanje kralja Čarlsa III u Londonu, 6. maja. Vojvotkinja od Saseksa je na jučerašnjoj gala ceremoniji obeležavanja 50. godišnjice Fondacije za žene u Njujorku dobila nagradu "Women of Vision".

Ona je u svom govoru iskoristila  "mantru" kraljevske porodice, te podsetila na važnost "služenja drugima". Takođe, pozvala je žene da budu "kreatorke sopstvenog života".

Megan je za ovu specijalnu priliku ponela zlatnu haljinu bez rukava, koja košta 1.850 dolara, a potpisuje je modna dizajnerka Džoana Oritz. Kreacija je ukrašena prorezom u obliku dijamanta kod grudi i ima mali šlic kod kolena. 

Stajling je zaokružila visokim potpeticama Toma Forda koje koštaju 1.350 dolara takođe u zlatnoj boji i zlatnom torbicom Karoline Herere od 1.100 dolara. 

Vojvotkinja od Saseksa se opredelila i za zlatni modni detalj u vidu nakita koji je zapravo najkuplji deo njenog stajlinga. Reč je o narukvici koja košta 7.350 dolara, a koju je nosila pokojna princeza Dajana. 

Megan nije skidala osmeh sa lica, a osim supruga Harija, društvo na ovom događaju pravila joj je i majka Dorija.

Hari je za ovu priliku izabrao klasično crno odelo, a sudeći po fotografijama, bio je ponosan na svoju suprugu zbog nagrade koju je primila.

- Nikada nije kasno za novi početak. Možete da budete vizionar svog života. Možete da zacrtate put na kom ćete ponavljati svakodnevno rituale služenja, ljubaznosti, milostinje, aktivizma i poštenja, sve dok to ne postane ono što će sledeći talas žena prepoznati, bilo da su mlade ili stare, koje će takođe izabrati ovaj trenutak da se pridruže pokretu i našu viziju pravednog sveta pretvoriti u stvarnost - rekla je okupljenima tokom primanja nagrade.

Da podsetimo, prethodnih dana se spekulisalo da je Megan trudna treći put, ali sudeći po najnovijim slikama i zavidnoj liniji, čini se da ipak nije.

 

Ostavite komentar