Showbizz > Celebrity

UDALA se ćerka Radeta Šerbedžije - i to za GLUMCA

Slavni glumac ima još i ćerke Milicu i Vanju iz braka s Lenkom i sina Danila i ćerku Luciju, iz prvog braka s Ivankom Cerovac

Izvor: K1info/Dnevnik.hr

03/07/2023 > 09:36

podeli vest:

UDALA se ćerka Radeta Šerbedžije - i to za GLUMCA
Foto: Marija Mladjen/ATAImages


Nina Šerbedžija, ćerka proslavljenog glumca Radeta Šerbedžije izgovorila je sudbonosno "da" dugogodišnjem partneru, srpskom glumcu Filipu Đuriću, a do oltara ju je dopratio ponosni otac držeći je čvrsto za ruku.

Za najvažniji dan u životu mlada je zablistala u dugoj prelepoj venčanici koja ima raskošni veo, a ceremonija je održana u Novom Sadu.

Nina nije skidala osmeh sa lica.  Majka Lenka veselo je pevala za svatovima, a sestre su ponosno hodale iza mladenaca, prenosi Dnevnik.hr.

Osim Nine, Šerbedžija ima još i ćerke Milicu i Vanju iz braka s Lenkom i sina Danila i ćerku Luciju, iz prvog braka s Ivankom Cerovac.

Da podsetimo, Lenka i Rade su u braku 31 godinu, a glumac je sam jednom prilikom za IN magazin otkrio koja je tajna njihove dugovečne ljubavi.

- I još ćemo 30. S njom nikad nije dosadno. Lenka na moje koncerte ne dolazi jer ima tremu zbog mene. Nema tremu kad glumim, ali kad pevam, ima tremu - izjavio je i sam Rade tom prilikom, a njihova međusobna podrška priča jednu baš lepu priču.

Ostavite komentar