Showbizz > Celebrity

SAJMON iz X Faktora ostavio obožavatelje U ČUDU: Šta ti se desilo - PROMENIO SI LICE?

Sajmon Kauel izazvao zabrinutost među fanovima čudnom mimikom lica

Izvor: K1info

12/08/2023 > 16:41

podeli vest:

SAJMON iz X Faktora ostavio obožavatelje U ČUDU: Šta ti se desilo - PROMENIO SI LICE?
Foto: Youtube PrintScreen/Britains Got Talent


Sajmon, najpoznatiji voditelj britanskog X Faktora (63) izgleda neprepoznatljivo. U videu koji je objavio na društvenim mrežama svi su primetili samo njegovo neverovatno glatko i prezategnuto lice.

Sajmon je ranije negirao da je ikada imao lifting lica, ali je priznao da žali što je intenzivno koristio botoks.

Nakon njegove najnovije objave, fanovi su pohrlili u odeljak za komentare: 'Izgledao si dobro pre plastične operacije'; 'Šta ti se, zaboga, dogodilo sa licem?'; 'Ovo je pravi botoks promašaj'; 'Sajmon opet promenio lice', samo su neke od mnogih kritika.

Foto: Instagram/Simon Cowell

 

U maju je Simon dokazao da mu ne smeta da se podsmeva na svoj račun, nakon što se uživo u emisiji poigrao sa jezikom i dao bezobrazan komentar o svom licu. Iznenađujući udarac usledio je nakon što je jedan učesnik X Faktora impresionirao sudije kreiranjem lica Bruna Toniolija od Rubikove kocke. 

 

- Pa, on ima pravo narandžasto lice - našalila se Amanda Holden.

- Kako dođavola to radiš? - upitao je potpuno zbunjen Sajmon, dok je umetnik odgovorio: 'Vežbajte... ispostavilo se da imate zaista teško lice za pravljenje od Rubikovih kockica.'

- Promeniću lice... ponovo - odgovorio je Sajmon.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simon Cowell (@simoncowell)

 

Simon je u aprilu insistirao na tome da nikada nije imao fejslifting nakon što su se voditelji našalili o njegovom promenljivom izgledu. 

- Mislim da je to smešno. Mislim, samo me zasmejava. Nisam imao zatezanje lica ili išta slično. Popio sam malo botoksa ili šta već, ali ništa drastično - rekao je.

 

Nedavno je priznao da je svoju ljubav prema botoksu odveo predaleko, a od poslednjeg tretmana izgleda kao 'nešto iz horor filma'. Kako prenosi The Sun, Sajmon je rekao da je odlučio da prestane, jer je njegov izgled ostavio sina Erika u čudu.

Da li je u pitanju kap koja je prelila punu čašu botoksa, ili nešto drugo, u svakom slučaju, fanovi su zabrinuti za mimiku omiljenog člana žirija.

Ostavite komentar