Showbizz > Celebrity

Popularni pevač se na scenu vratio POSLE 4 GODINE - i za SAT VREMENA uzeo 6 MILIONA

Džastin Timberlejk obradovao je fanove svojim povratkom na muzičku scenu

Izvor: K1info

25/09/2023 > 11:15

podeli vest:

Popularni pevač se na scenu vratio POSLE 4 GODINE - i za SAT VREMENA uzeo 6 MILIONA
Foto: Youtube/Printscreen/ ScreenSlam


Džastin Timberlejk prvi put će da nastupa uživo nakon četiri godine, i to za značajan iznos. Slavni pevač nastupiće na otvaranju hotela u Las Vegasu, a za sat vremena nastupa zaradiće šest miliona dolara, prenosi The Sun. 

42-godišnja zvezda će dobiti 6.1 milion dolara za samo sat vremena nastupa prilikom otvaranja novog hotela i kazina Fontainebleau u Las Vegasu. Nastup je zakazan za 13. decembar i, na oduševljenje fanova, označava Džastinov povratak muzici nakon što se neko vreme posvetio filmu. 

Podsetimo, Timberelend je poslednji put nastupio uživo u aprilu 2019. godine, kada se pojavio na završnom koncertu turneje Man Of The Woods. 

Povratak muzici 

Njegov povratak muzici najavljen je i novom pesmom Keep Going Up koja je nastala u saradnji sa Timbelendom i Neli Furtado, nakon zajedničkog hita Give It To Me iz 2007. godine. 

Osim toga, Timberlejk se nedavno pojavio na pozornici s članovima nekadašnjeg boy banda NSYNC tokom dodela MTV Video Music Award, a bend je nakon 20 godina najavio i novu pesmu. Na oduševljenje svih fanova, NSYNC je najavio pesmu Better Place za novi animirani film Trolls Band Together koji u bioskope stiže 17. novembra. 

Ostavite komentar