Showbizz > Celebrity

"Bila sam sva krvava!" SANJA VUČIĆ otkrila anegdotu sa snimanja spota za pesmu "Makadam"

Iako su mnoge njene kolege zakazale ove godine koncerte u beogradskoj Areni, Sanja kaže da ona još uvek ne planira nešto tako veliko

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

10/07/2024 > 15:54

podeli vest:

"Bila sam sva krvava!" SANJA VUČIĆ otkrila anegdotu sa snimanja spota za pesmu "Makadam"
Foto: K1 televizija


Sanja Vučić, gostujući u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, govorila je o svom novom albumu, planovima za leto, ali i o tome kako je došlo do dueta sa Teom Tairović, koji definitivno obara rekorde.

- Ja sam Tei napisala taj njen hit koji ju je lansirao u zvezde, u pitanju je pesma 'Hajde' i od tada smo planirale da uradimo duet, ali to se sve nekako odužilo. Od tada su prošle tri godine, a poslednjih godinu dana smo i ona i ja najavljivale duet. Uspele smo da ga uradimo za moj EP. Izveden je i duet sa Amar Giletom - rekla je Sanja Vučić u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

Iako su mnoge njene kolege zakazale ove godine koncerte u beogradskoj Areni, Sanja kaže da ona još uvek ne planira nešto tako veliko.

- Sve ih podržavam. Ja jednostavno ne želim da silmim nešto, ali kada budem radila Arenu ili Taš da to bude neizbežno - rekla je Sanja i otkrila anegdotu sa snimanja spota za pesmu "Makadam":

- Na drugoj sceni, dok sam hodala ka kombiju, pala sam i potpuno se sljuštila. Kada sam pala, ustala sam i onda, kao malo dete koje nije svesno da se udarilo, počela sam da plačem. Drugu polovinu spota sam snimila sva u ranama i krv se vidi, ali nisam želela da izbacim te scene iz spota - zaključila je Sanja Vučić u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

 

Ostavite komentar