Showbizz > Prvi Red

VEDRANA RUDAN SUROVA kao i uvek! "Ja ću pisati po vlastitom grobu" (VIDEO)

Rudan nam je otkrila da trenutno piše "o tome kako je to biti star", što je za nju lično "jedno nezaboravno iskustvo", kroz koje prolazi

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

28/06/2024 > 19:15

podeli vest:

VEDRANA RUDAN SUROVA kao i uvek! "Ja ću pisati po vlastitom grobu" (VIDEO)
Foto: YouTube screenshot


Ovih dana digla se velika prašina kada je Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan otkrila da boluje od opake bolesti i to karcinoma. Dobra stvar u svemu jeste što je mogla da se operiše i to što je za sada dobro. 

Ekipa "Prvog reda" prisetila se razgovora sa njom koji je vodila pre samo nekoliko meseci povodom izlaska njene nove knjige "Crnci u Firenci". Tom prilikom izjavila je najvažnije kada si žensko da imaš pare. Detaljan razgovor pogledajte dole u videu. 

Sve njene knjige prodaju se kao alva. Zato smo je i pitali koji je njen ključ za uspeh, a njen odogovr je kao i uvek bio duhovit. 

Foto: ATA Images

 

- Ja samo pišem, ne znam,  ulazim u 75. godinu života i očigledno ću po svom vlastitom grobu pisati - izjavila je Vedrana Rudan tom prilikom. 

Rudan nam je otkrila da trenutno piše "o tome kako je to biti star", što je za nju lično "jedno nezaboravno iskustvo", kroz koje prolazi. Tako do sledeće knjige - uživaćemo čitajući ovu tokom leta.

Ostavite komentar