Showbizz > Display

Stalone otkrio svoj NAJGORI FILM IKADA i kako se "NAVUKAO" zbog Švarcenegera

Pljosnati crv bi mogao da napiše bolji scenario od Stop! Or My Mom Will Shoot, smatra poznati glumac

Izvor: K1info/index.hr

25/04/2023 > 15:22

podeli vest:

Stalone otkrio svoj NAJGORI FILM IKADA i kako se "NAVUKAO" zbog Švarcenegera
Foto: Youtube PrintScreen


Možda je glumac s više od pedeset godina staža u poslu, ali Silvester Stalone je priznao da nisu svi njegovi filmovi bili uspešni. Prema rečima 76-godišnjeg glumca, mrzeo je scenario za „Stop! Or My Mom Will Shoot“ i bio je namamljen na ulogu tek nakon što je čuo da je njegov suparnik Arnold Švarceneger zainteresovan. 

Komedija iz 1992. prati Stalonea kao policijskog narednika Džoa Bomovskog, koji mora da trpi svoju mamu (Estel Geti) koja neprestano prekida njegove slučajeve.

Arnold Švarceneger je kasnije priznao da se poigravao sa Staloneom.

- Pročitao sam scenario. Bio je tako loš. Radio sam i neke filmove koji su odmah otišli u smeće. To je bilo loše. Ali ovo je bilo jako loše". Rekao sam sebi: "Pustiću vest da sam zainteresovan". Znam kako to funkcioniše u Holivudu. Tražio bih tada mnogo novca. Onda bi rekli: "Idemo da damo to Staloneu, možda možemo da ga dobijemo za manje novca" - nastavio je Švarceneger.

Ubrzo nakon toga Stalone je snimio „Stop! Or My Mom Will Shoot“, koji je bio neuspeh. Iako je na kraju zaradio preko 70 miliona dolara, glumac još uvek duboko žali što je glumio u tom filmu, prenosi Index.hr.

- Najgori film koji sam ikad snimio, možda jedan od najgorih filmova u celom Sunčevom sistemu, uključujući vanzemaljske produkcije koje nikad nismo videli. Pljosnati crv bi mogao da napiše bolji scenario od Stop! Or My Mom Will Shoot - ogorčeno je rekao novinarima 2006.

Čak se našalio da je film delovao poput kontrole rađanja rekavši:

- U nekim zemljama, Kini, verujem, prikazivanje Stop! Or My Mom Will Shoot jednom nedeljno na državnoj televiziji spustilo je natalitet na nulu. Kad bi ga prikazivali dvaput nedeljno, verujem da bi za dvadeset godina Kina izumrla.

 

Ostavite komentar