Showbizz > Celebrity

KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU - Staloneov novi pas razlog za razvod braka?

Dobro razmislite pre nego što odlučite da uzmete još jednog kućnog ljubimca, pogotovo ako se to kosi sa mišljenjem vašeg partnera

Autor: K1 info

26/08/2022 > 21:26

podeli vest:

KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU - Staloneov novi pas razlog za razvod braka?
Foto: Youtube PrintScreen


Supruga Silvestera Stalonea, model Dženifer Flavin, navodno je podnela zahtev za razvod posle nesuglasica oko usvajanja novog psa.

Sajt TMZ je izvestio da je Stalone želeo da usvoji rotvajlera kako bi zaštitio svoju porodicu, ali ta ideja se uopšte nije svidela njegovoj supruzi - što je podstaklo žestoku raspravu između supružnika ranije ovog leta, a koja je očigledno iznedrila i niz drugih pitanja. Izvori su naveli da "nijedan od tih problema nije bio argument za razvod braka", iako se sve odigralo u prikladnom trenutku. Bez obzira, Stalone je istrajao i ipak uzeo rotvajlera.

 

 

Pas se zove Dvajt, isto kao i Staloneov lik u predstojećoj kriminalističkoj seriji "Tulsa King". Izvori insistiraju kako je glumac verovao da su bračne nesuglasice rešive, ali sada, kada je razvod pokrenut, čini se da se privikava na nov način života. Glumac je 5. avgusta podelio objavu na Instagramu posvećenu Dvajtu: "Neverovatno sam srećan sa svojim novim četvoronožnim prijateljem DVAJTOM koji se zove kao lik iz serije u kojoj igram, nastavite da udarate i da lajete!!!! Veliko hvala uzgajivaču i dreseru Dejvu Smitu i njegovoj divnoj supruzi!!!" Još jedan post na Instagramu objavljen je tri dana kasnije: "DVAJT definitivno pravi prijatelj! Nastavite da udarate i lajete!"

 

 

Sve ovo se čini savršeno bezazleno, ali je postalo sumnjivo kada je Flavin 10. avgusta podelila fotografiju sa svoje tri kćerke koje ima sa glumcem. "Ove devojke su moj prioritet", napisala je ona. "Ništa drugo nije važno. Naš četiri zauvek." Čini se da navedeni broj govori više od bilo kakvih reči.

 

 

Dokaz da se ovde priča ne završava je fotografija koju je objavio Daily Mail - Staloneov biceps na kome je bio suprugin portret, prekriven je tetovažom Butkusa, bulmastifa koji se sa njim pojavljuje u prva dva filma o Rokiju. Dakle, lekcija iz koje se može izvući pouka glasi: ne radi se o tome koliko jako udarate, već da li imate odličnog majstora za tetovažu.

Foto: Youtube PrintScreen

 

Ovde se ne završavaju tračevi u kojima se Stalone pominje u poslednje vreme. Gulmac je još u decembru podelio selfi koji je njegove pratioce doveo u sumnju da pripada marginalnom desničarskom pokretu QAnon, a sve to zbog fotografije koja ga prikazuje sa kačketom na kom je slovo Q.

 

 

Stalone se ovog leta našao i na listi poznatih ličnosti koje su optužene za masovno kršenje ograničenja potrošnje vode u Južnoj Kaliforniji. Od kraja prošle godine, glumac je bar četiri puta prekoračio svoj mesečni limit za najmanje 150 odsto.

Ali nije sve tako crno: Silvester Stalone debitovaće u svojoj prvoj televiziskoj ulozi u seriji "Tulsa King" koja 13. novembra startuje na Paramount+.

 

Ostavite komentar