Showbizz > Display

"Ko mu je DOPUSTIO da IZGLEDA tako dobro": BRED PIT snima reklamu, fanovi u čudu

Holivudski glumac zajedno sa koleginicom Karinom Bjut snima reklamu

Izvor: K1info/Tanjug

03/07/2023 > 13:29

podeli vest:

"Ko mu je DOPUSTIO da IZGLEDA tako dobro": BRED PIT snima reklamu, fanovi u čudu
Foto: Shutterstock


Američki glumac Bred Pit nalazi se u Francuskoj, gde u vinogradu u regionu Var snima reklamu za italijanski brend malih kućnih aparata De Longhi.

Britanski portal Metro prenosi da Pit zajedno sa koleginicom Karinom Bjut snima tu reklamu, u kojoj njih dvoje nose belu odeću, pa je tako Pit viđen u kombinacije bele košulje i pantalona i braon naočara za sunce i zlatnim satom.

Metro podseća da glumcu ''nisu strani'' vinogradi, pošto su on i njegova bivša supruga Anđelina Džoli kupili vinariju Chateau Miraval 2008. godine, a Džolijeva je naknadno svoj udeo u kompaniji prodala vinskoj firmi Tenute del Mondo, podružnici grupe Stoli.

Obožavaoci u gradiću Tourtouru na Francuskoj rivijeri slikali su zvezdu, a fotografije i snimci proširili su se društvenim mrežama, te mnogi pišu da ih je začudilo kako slavni Bred Pit glumac izgleda.

"Izgleda barem 20 godina mlađe", "Kako izgleda tako dobro?", "Izgleda fenomenalno", "Izgleda tako mlado...", "Godine mu ništa ne mogu", "Ko mu je dopustio da izgleda tako dobro?", samo su neki od komentara na društvenim mrežama... 

Ostavite komentar