Showbizz > Display

Stiže TREĆI deo serije SEKS I GRAD, a svi žele da IZBACE ovu glumicu

Svi su u jednom saglasni, lik Samante nedostaje gledaocima

Izvor: K1info

23/08/2023 > 21:29

podeli vest:

Stiže TREĆI deo serije SEKS I GRAD, a svi žele da IZBACE ovu glumicu
Foto: Youtube/Printscreen/Sky tv


HBO maks je, uoči finala drugog serijala serije "Seks i grad", "And just like that...", najavio snimanje i trećeg nastavka, uprkos svim lošim kritikama i odjeku druge sezone. 

- Drago nam je što možemo da objavimo da je od početka emitovanja druge sezone serija 'I tek tako...' najgledanija na HBO maksu i do sada najgledaniji nastavak neke serije na Maks oridžinal - rekla je direktorka sadržaja ove kompanije Sara Obri, prenosi Dedlajn. 

Ona je istakla da tim koji je radio na seriji nastavlja da kreira i sledeću sezonu. 

- Jedva čekamo da publika vidi gde će treća sezona odvesti naše omiljene Njujorčanke - rekla je Sara Obri. 

- Oduševljeni smo što provodimo više vremena u 'Seks i grad' univerzumu, pričajući nove priče o životima ovih bliskih i inspirativnih likova koje igraju neverovatni glumci - zaključila je Sara Obri. 

Podsećanja radi, Keri Bredšo u drugoj sezoni serije, posle smrti svog muža Zverke, vratila se bivšem dečku Ejdanu, pa će se videti u kom pravcu će se ova priča dalje razvijati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max (@streamonmax)

Na društvenim mrežama osvanula je hrpa komentara, posebno za jedan lik u seriji. 

Svima nedostaje Samanta, a lik Če žele da izbace iz serije: "Možete li se rešiti Če?", "Nadam se da će se Samanta u potpunosti vratiti", "Molim vas, bez Če", "Če uništava seriju", "Više Lise, manje Če", pišu gledaoci u komentarima.

Ostavite komentar