Showbizz > Display

Za OVU SCENU iz "BETMENA" je bilo potrebno 80 POKUŠAJA, ali vredelo je - gledali smo je BEZ DAHA

Reč je o ključnom delu priče, neposredno pred sam kraj filma sa Patinsonom i Dejnom, a snimali su dva dana

Izvor: K1info

20/09/2023 > 13:45

podeli vest:

Za OVU SCENU iz "BETMENA" je bilo potrebno 80 POKUŠAJA, ali vredelo je - gledali smo je BEZ DAHA
Foto: Youtube/Printscreen


Film Betmen koji je režirao Met Rivs je brzo postao hit među ljubiteljima superheroja, a mnogi kritičari ga smatraju jednim od najboljih filmova 2022. godine.

Iako je film imao vrlo talentovanu glumačku postavu, među kojom su se našli Robert Petinson, Zoi Kravic, Pol Dejno, Kolin Farel, Endru Klement i Džefri Rajt, snimanje nije uvek teklo glatko. 

Rivs je u nedavnom intervjuu otkrio da je jedna scena, u kojoj se pojavljuju Robert Patinson i Dejno, snimljena tek iz 70. ili 80. pokušaja, piše Variety. 

- Pol Dejno voli da ponavlja scene, kao i ja. Trebalo nam je dva dana da snimimo scenu između njega i Roberta Patinsona koji je glumio Betmena. Mislim da nam je trebalo 70 ili 80 pokušaja. Pol voli da istražuje. Pomalo je opsesivan - rekao je Rivs. 

Dejno je u filmu glumio negativca Ridlera, a scena koju je morao da ponavlja se događa pred kraj filma, nakon što policija napokon uhvati njegovog lika. Betmen zatim dolazi da ga ispita kako bi saznao njegove prave namere, ali mu ispitivanje ne polazi za rukom. 

- Bilo je puno trenutaka u kojima bi Ridlera nešto naljutilo i onda bi pobesneo. Nismo znali kada će se to dogoditi, jer se scena razlikovala u svakom pokušaju - prisetio se Rivs.

- Sedeo bih sa slušalicama na glavi i pokušavao da suzdržim smeh, jer bi Dejno svaki put napravio nešto iznenađujuće. Pitao bi me, ‘Je li ovo bilo ludo? Je li previše?’, a ja bih mu rekao, ‘Ne, fantastično je. Idemo ponovno.

Pošto Ridler na kraju filma završi u Arkhamu pored Džokera, kojeg je glumio Bari Kogan, nije poznato hoće li se pojaviti u nastavku filma. Prema istraživanjima Warner Brosa, Betmen 2 bi trebalo da izađe u oktobru 2025. godine, ali zasad nije poznato hoće li se datum premijere pomeriti zbog štrajka glumaca i scenarista.    

 

Ostavite komentar