RECEPT naših baka za ŠNENOKLE: Slatko OSVEŽENJE u vrelim danima od samo 4 SASTOJKA
Ovu mlečnu poslasticu može da napravi svaka domaćica
20.08.2023
GurmanlookRecept za jednu od omilenih poslastica kojoj će se radovati cela porodica
podeli vest:
Mnoge domaćice pokušavaju sve i svašta kako bi dobile savršenu smesu za palačinke, a većini se čini da nema ništa lakše nego pripremiti jednu od omiljenih poslastica. Međutim, većina njih pravi velike greške.
Našim bakama je bilo najbitnije da palačinke nisu žilave i da mogu stajati duže od jednog dana. Jedan od trikova je da se stavi što manje mleka i ako to neke domaćice izbegavaju.
Ovu mlečnu poslasticu može da napravi svaka domaćica
20.08.2023
GurmanlookOdličan je kao namaz, salata, ili prilog uz bilo koje drugo glavno jelo
15.08.2023
Gurmanlook- 3 šolje brašna,
- 2 kašičice šećera,
- prstohvat soli
- 1/2 kašičice praška za pecivo,
- 1 kesica vanilin šećera,
- 2,5 šolje gazirane vode,
- ulje.
Šta je to što nas mami da okruženi tamom, a osvetljeni blještavim bioskopskim platnom, posegnemo za hranom
14.08.2023
GurmanlookIstina je da ovaj kolač ima šaljiv naziv, ali je aposlutno fantastičnog ukusa
08.08.2023
GurmanlookBrašno pomešajte sa kiselom vodom, šećerom, vanilin šećerom, praškom za pecivo i prstohvatom soli pa mešajte mikserom dok ne dobijete retku smesu. Dodajte jednu kašiku ulja i još malo mutite.
Za pečenje palačinki najprikladniji je tiganj sa teflonskim dnom. U njega ulijte nekoliko kapi ulja, a kada se dobro zagreje, ulijte otprilike pola kutlače smese, tek toliko da prekrije dno posude.
Kada je jedna strana palačinke pečena, preokrenite je na drugu stranu. Pre pečenja svake palačinke u tiganj dodajte nekoliko kapi ulja, prenosi Skuhaj.hr
Ovaj video je pogledalo više od 1,9 miliona ljudi
31.07.2023
GurmanlookOmiljena letnjia poslastica većine ljudi svakako je sladoled, a najukusniji je onaj napravljen od pravog voća i kod kuće
18.07.2023
GurmanlookNema razloga da vikendom trčite u pekaru
15.07.2023
GurmanlookKo stvorena za leto - torta sa malinama i plazmom
12.07.2023
Gurmanlook
Ostavite komentar