PUTOVANJE U PROŠLOST KROZ UKUS Kako se kuva odličan kiseo kupus po receptu bake Jele!
Kombinacija sočnog mesa i kiselog kupusa stvara nezaboravan spoj okusa
11.02.2025
GurmanlookSa samo nekoliko osnovnih sastojaka koje sigurno imate u kuhinji, možete napraviti topao, hranljiv i okrepljujući obrok
podeli vest:
Ako tražite ukusnu, zdravu i neverovatno jeftinu čorbicu, onda je ovaj recept pravo rešenje za vas! Sa samo nekoliko osnovnih sastojaka koje sigurno imate u kuhinji, možete napraviti topao, hranljiv i okrepljujući obrok. Savršena je za hladne dane, brzu večeru ili kada želite nešto lagano, a zasitno.
Kombinacija sočnog mesa i kiselog kupusa stvara nezaboravan spoj okusa
11.02.2025
GurmanlookIdealno za trenutke kada želite nešto slatko, ali nemate vremena za komplikovane recepte
10.02.2025
GurmanlookPriprema:
Na ulju prpržiti brašno dodati seckan beli luk i pržiti na laganoj vatri dok ne dobije krem boju. Sipati vodu 1,5 -.2 l i ostaviti da kuva 2 minuta. Griz staviti u manju činiju i sipati malo vode pa izmešati i sipati u čorbicu. Dodati kašiku suvog začina i ml biber, na kraju ubaciti sitno seckan peršunov list. Ono što je čini posebnom jeste jednostavna priprema i kombinacija belog luka, griza i začina, koji joj daju bogat ukus i svilenkastu teksturu.
A najbolji deo? Košta skoro pa ništa!
Ova čorbica je dokaz da zdrav i ukusan obrok ne mora biti skup. Pravi se za manje od 15 minuta, a možete je poslužiti uz prepečen hleb ili krutone za dodatnu hrskavost.
Bilo da je pripremate kao lagani obrok, predjelo ili brzo rešenje za ručak, jedno je sigurno – ova čorbica će postati vaš omiljeni spas u kuhinji!
BONUS VIDEO:
Ovaj lagani i zdrav obrok je pun ukusa, a priprema je jednostavna i brza
09.02.2025
GurmanlookSavršen je za doručak, užinu ili kao poslastica nakon ručka
07.02.2025
GurmanlookIdealno može biti i za užinu, večeru ili kao predjelo
05.02.2025
GurmanlookNe samo da je jednostavan za pripremu, već je i pravi izbor za porodične ručkove
13.02.2025
Gurmanlook
Ostavite komentar