MOŽE BITI PITA A MOŽE I GIBANICA Jednostavna, mekana i pojede se u slast!
podeli vest:

Ma, samo da miriše na domaće! Ova pita će vas oduševiti svojom jednostavnošću, brzinom pripreme i fantastičnim ukusom. Na prvi pogled, izgleda kao klasična gibanica, ali tajni sastojak joj daje posebnu notu i čini je neodoljivom. Idealna je za brzi doručak, ukusnu večeru ili iznenadne goste.
pola starog hleba
2 jaja
250 ml jogurta ili mleka
100 gr kačkavalja
150 gr sira feta
malo ulja
Priprema:
Umutiti malo viljuškom jaja pa dodati sir, mleko ili jogurt i izmešati. Ubaciti malo ulja i pola rendanog kačkavalja i sve izjednačiti.
Pleh obložiti pek papirom i istresti u pleh i izravnati. Odozgo rasporediti ostatak kačkavalja. Peći na 220 stepeni, 45 minuta da ispari tečnost i porumeni. Služiti uz jogurt. Fantastično!
Kako se sprema pita pogledajte u videu:
"ILI HITNA I ODLUČNA REAKCIJA DRŽAVE Ili gubimo i državu i narod i crkvu!"
Aleksandar Đurđev izneo je niz konkretnih predloga za hitno rešavanje društvene krize u Srbiji
pre 9 sati
Kolumna
Ostavite komentar