MOŽE BITI PITA A MOŽE I GIBANICA Jednostavna, mekana i pojede se u slast!
podeli vest:

Ma, samo da miriše na domaće! Ova pita će vas oduševiti svojom jednostavnošću, brzinom pripreme i fantastičnim ukusom. Na prvi pogled, izgleda kao klasična gibanica, ali tajni sastojak joj daje posebnu notu i čini je neodoljivom. Idealna je za brzi doručak, ukusnu večeru ili iznenadne goste.
pola starog hleba
2 jaja
250 ml jogurta ili mleka
100 gr kačkavalja
150 gr sira feta
malo ulja
Priprema:
Umutiti malo viljuškom jaja pa dodati sir, mleko ili jogurt i izmešati. Ubaciti malo ulja i pola rendanog kačkavalja i sve izjednačiti.
Pleh obložiti pek papirom i istresti u pleh i izravnati. Odozgo rasporediti ostatak kačkavalja. Peći na 220 stepeni, 45 minuta da ispari tečnost i porumeni. Služiti uz jogurt. Fantastično!
Kako se sprema pita pogledajte u videu:
VUČIĆ RAZGOVARAO TELEFONOM SA ĐORĐOM MELONI Učešće Italije na EXPO smatram snažnom porukom prijateljstva!
Razmenili smo mišljenja o najvažnijim pitanjima..., napisao je predsednik
pre 59 minuta
PolitikaODGOVOR MINISTRA PROSVETE: Preispitivanje reprezentativnosti sindikata nije u nadležnosti Ministarstva
Dodao je da iznenađuje što neformalne grupe koje sebe smatraju borcima za pravnu državu nemaju svest o tome šta su principi pravne države
pre 1 sat
Politika
Ostavite komentar