Slobodno vreme > Ljubav

SOLERKE, proverite da li IMATE neke od ovih osobina: TIPOVI ŽENA kojima muškarci NISU baš oduševljeni

Postoje tipovi žena koje bi muški da zaobiđu u širokom luku. A to su...

Autor: K1 info/ zenasamja.me

09/06/2023 > 19:37

podeli vest:

SOLERKE, proverite da li IMATE neke od ovih osobina: TIPOVI ŽENA kojima muškarci NISU baš oduševljeni
Foto: Freepik.com


Žene koje se stalno nešto žale, koje uvek imaju negativan komentar i najveće zadovoljstvo im je da potcenjuju druge ljude, naravno da ne mogu da zainteresuju muškarce. 

Svi mi imamo probleme i potrebno nam je da se požalimo, ali povremeno. Međutim, ako žena od svake muve pravi slona ili ogovara druge ljude, ona će muškarcu vrlo brzo prestati da bude privlačna.

Pored gore navedenih predstavnica lepšeg pola, muškarci baš i ne vole žene koje su stalno opterećene kilogramima i broje baš svaku kaloriju. Ako žena stalno priča o tome, to bi mogao da bude problem, jer takve teme zamaraju muškarce i onda oni totalno gube interesovanje za nju.

Žene ne bi trebalo da govore negativno i loše o roditeljima svog dečka ili muža. Kakvi god da su, nema potrebe da ih stalno spominjete i kritikujete. To su ipak njegovi roditelji, pa ako već nemate nešto lepo da kažete, najbolje je da ćutite. Uostalom, verovatno ni vama ne bi bilo drago da neko stalno kritikuje vaše roditelje.

Muškarcima se, takođe, ne dopadaju žene koje konstantno pričaju o svom poslu, šefovima, koolegama i sličnim stvarima. On želi da zna koja su to ženina interesovanja, pa  i o nekim problemima na poslu, ali nemojte da preterujete. Uglavnom, ako žena želi da ima muškarca, mora da ima i lični  život pored poslovnog.

Postoje žene koje smatraju da treba svima da budu savetodavci. One misle da treba da čuju svačije probleme i da te iste probleme i rešavaju. To jednostavno postaje navika, tako da te žene isto to rade i sa muškarcima. To nije dobro, jer niko ne želi ženu koja će mu izigravati majku.

Ostavite komentar