ĐUVEČ U RERNI SA RIBOM Grofovski posni ručak!
podeli vest:

Kada poželite topao, ukusan i hranljiv obrok, koji se lako priprema i puni dom neodoljivim mirisima, domaći đuveč sa povrćem i ribom je pravi izbor! Ovaj recept je savršen za porodični ručak, jer kombinuje raznovrsno povrće, pirinač i sočne komade ribe, stvarajući savršenu harmoniju ukusa. Uz jednostavnu pripremu i bogatstvo vitamina, ovo jelo će sigurno postati omiljeno na vašoj trpezi!
Potrebno je:
1 glavica crnog luka
1 veza mladog luka
2 šargarepe
2 krompira kockice
1 koren celera
3 paprike iz zamrzivača ili sveže
1 paradajz
200 gr šampinjona
100 ml kuvanog paradajza
4 pune kašike pirinča
suvi začin
ml biber
ulje
Prilog:
riba po želji
Priprema:
Luk iseći krupnije, kao i papriku i šargarepu na kolutove pa propžiti da omekne. Dodati celer na kocke krompir na kocke kao i šampinjone cele. Izdinstati.
Dodati opran pirinač, kuvan paradajz pa kad sve omekne dodati začin, mleveni biber. Ja sam imala oslića koga sam uvaljala u instan za riblju čorbu i dodala još malo soli.
Staviti na đuveč i u rernu na 220 stepeni stepeni, 30-40 minuta. Đuveču uvek ostavite malo tečnosti. Supica i salata čine ovaj ručak kompletan.
A kako se sprema đuveč pogledajte na videu:
"BORIO SE ZA ISTINU I STRADAO OD POLITIČKIH PROTIVNIKA..." Vučić uputio saučešće povodom smrti Milorada Komrakova
VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE POVODOM SMRTI MILORADA KOMRAKOVA
pre 8 sati
Sudbine
Ostavite komentar