Sport > Fudbal

PEKARU HLEBA NISU PLAĆALI, HOĆE DA ISKLJUČE STRUJU I VODU: Ljajić o totalnom rasulu u Humskoj

Dugovi crno - belih su enormno veliki

Izvor: K1info/kurir.rs

28/10/2024 > 13:44

podeli vest:

PEKARU HLEBA NISU PLAĆALI, HOĆE DA ISKLJUČE STRUJU I VODU: Ljajić o totalnom rasulu u Humskoj
Foto: Starsport


FK Partizan u totalnom je rasulu Prethodna uprava ostavila je milionske dugove, a novi čelnici imaće pune ruke posla kako bi vratili klub tamo gde mu je i mesto.

Ovo je danas rekao Rasim Ljajić i objasnio zašto je katastrofalna situacija u Humskoj, a naglasio je da su dugovi crno-belih enormno veliki!

- Sve je problem. Ne postoji nešto što nije problem. Imam utisak da pekaru hleba nismo plaćali. Hoće da isključe struju, vodu, nema grejanja. Meni je dosadna ta kuknjava. Nema druge nego da kažemo kakvo je realno stanje - počeo je priču Ljajić, pa u dahu nastavio:

- Dug je 55 miliona, 3.5 miliona su sporovi koje možete i ne morate da izgubite pred sudovima i ne znamo šta će još da "ispadne". Cifra je oko 60 miliona. Od Saldanje treba 670.000 da dođe od Makabija i to je jedini izvesni prihod koji imamo u narednih nekoliko meseci. Sve ostalo mi treba da obezbedimo. Sve ostalo zovemo i prosemo, bukvalno prosimo da bismo došli do sredstava. Ali, ako prosimo, ljudi moraju da vide da te pare neće da idu na visoke plate i luksuz. Čovek će da vam pomogne kada vidi da trošite pare praktično i racionalno. Ako vide da trošimo kao kauboji, niko neće da vam da novac.

Zatim je rekao i kako bi fudbal trebalo da spaja, a ne razdvaja ljude.

Ljudi, fudbal nije neprijateljstvo. Fudbal jeste rivalitet i treba da to ostane. Ne možemo da se tučemo jer pripadamo drugim klupskim bojama. Želeli smo da pozovemo ljude iz Saveza, selektora, legende kluba takođe. To je ta vrsta poruke koju želimo da šaljemo u budućnosti. Nama sada treba mir da se bavimo onime što rešava problem. Mi smo sada "ispod nule" i borimo se da "uhvatimo" vazduh. Da nije bilo države, mi ne bismo rešili monitoring. Nama treba 3.5 miliona evra da obezbedimo, ako mislimo da prođemo monitoring - zaključio je Rasim Ljajić za TV Pink.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar