Sport > Ostali sportovi

Odbojkašice Srbije i Italije odigrale BEZ POBEDNIKA! Nerešeno u pripremnom meču za OI

Jedan od test mečeva

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

10/07/2024 > 15:49

podeli vest:

Odbojkašice Srbije i Italije odigrale BEZ POBEDNIKA! Nerešeno u pripremnom meču za OI
Foto: Tanjug/AP


Ženske odbojkaške reprezentacije Srbije i Italije odigrale su bez pobednika 2:2, po setovima 25:27, 25:27, 25:23 i 25:22 u prijateljskom meču u Firenci, saopštio je danas OSS.

Najefikasnija u selekciji Srbije bila je Sara Lozo sa 18 poena, dok je Tijana Bošković zabeležila 15. U reprezentaciji Italije najbolja je bila Ekaterina Antropova koja je imala 21 poen.

Ovo je bio drugi meč Srbije i Italije u okviru priprema za Olimpijske igre u Parizu. Srbija je sinoć pobedila Italiju rezultatom 3:2. Odbojkašice Srbije će se tokom dana vratiti za Beograd. Izabranice Đovanija Gvidetija će trenirati u Beogradu do 15. jula kada je predviđen put na turnir u Poljsku. Turnir će biti održan od 16. do 19. jula u Mijelecu. Na turniru će igrati Poljska, Srbija, Dominikanska Republika i Francuska.

Odbojkašice Srbije će se 20. jula vratiti u Beograd, a tri dana kasnije otputovaće u Pariz. Srbija će na OI igrati u grupi A sa selekcijama Francuske, Kine i SAD. Odbojkaški turnir u ženskoj konkurenciji biće odigran od 27. jula do 11. avgusta u Parizu.

Ostavite komentar