"ŽIVEĆU I BEZ PUŠAČKE NOGE!" Milić Vukašinović otvorio dušu: "Opet ću stati pred publiku!" (FOTO)
Ako može nešto da bude dobro u njegovoj situaciji jeste što se posle višedecenijskog pušačkog staža odrekao cigareta
07.02.2025
Balkan"MORAM DA ODEM I DA KAŽEM MUŽU" Sanja Maletić otkrila kako je izgledao trenutak kada je saznala da je trudna
Pevačica je postala majka u 51. godini.
29.01.2025
BalkanGURAO MI GLAVU U FRITEZU, OKO SU MI JEDVA SPASILI Ispovest majke Stefana poginulog u padu nadstrešnice
Dijana Hrka u padu nadstrešnice u Novom Sadu ostala bez sina Stefana (27), a sada je odlučila da ispriča detalje traume iz 2023.
09.01.2025
Hronika"UBICA JE SA MOJIM MUŽEM PRE TRI DANA SEDEO U KAFANI" Bolna ispovest majke Predraga nastradalog u Arilju
"Ubio mi je prvo snaju, pa sina. Uradio je to potpuno hladnokrvno, bez ikakvog razloga", reči su kojima ispovest započinje majka Predraga N.
03.01.2025
Hronika"SILOVALO ME 15 RUSKIH VOJNIKA, TURPIJALI SU MI ZUBE" Jeziva ispovest zatočene majke iz Ukrajine će vas zgroziti (FOTO)
Natalija Vlasova, hrabra mlada majka iz Ukrajine, ispričala je kako su je ruski militanti skinuli golu i kako ju je njih 15 silovalo.
03.01.2025
Sudbine"OSEĆALA SAM OGROMAN TERET ZBOG PREDRASUDA" Seka Aleksić otvorila dušu o teškom periodu
Pevačica ispričala i kako ju je majčinstvo promenilo.
19.12.2024
BalkanSRBI SU LUDELI ZA OVOM FATALNOM GLUMICOM: Imala je buran ljubavni život, pobedila je rak, a sa 38 je postala baka
Zanimljivo je da je Barbara Mori postala baka sa samo 38 godina budući da je njen sin dobio ćerku Milu kada je imao 19 godina
10.12.2024
SvetMILAN KALINIĆ O JEZIVOJ SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI: "Ubio sam čoveka"
"Prilazim kolima i zatičem vozača kome je volan u grudnom košu. On je bio nagnut nad volanom i leži sa otvorenim očima. Vidim mrtvog čoveka"
09.12.2024
CelebrityVLADIMIR STOJKOVIĆ OTKRIO POTRESNE DETALJE IZ PRIVATNOG ŽIVOTA Ovako sam saznao da su mi roditelji umrli
Vladimir Stojković ističe da u reprezentaciji Srbije mora da se zna koji golman je broj 1
19.11.2024
FudbalPLAŠIO SAM SE DA LI ĆU MOĆI DA POGLEDAM TELO SINA: Otac stradalog Miloša opisao agoniju posle tragedije u Novom Sadu
Kad sam video slike ruševine u Novom Sadu, a Miloš mi se ne javlja, počeo je da me izjeda crv sumnje i neka crna slutnja
09.11.2024
HronikaPOTRESNA ISPOVEST NOVOSAĐANKE: "Ja sam tu 55 godina i nisam doživela ovakvu tragediju"
U Srbiji je danas Dan žalosti zbog stradanja najmanje 14 osoba usled obrušavanja konstrukcije na Železničkoj stanici u Novom Sadu
02.11.2024
HronikaLJUDI MOLE ZA HRANU I VODU: Ispovest Srpkinje iz Valensije nakon stravičnih poplava!
Mesta oko Valensije su i dalje u neprohodnom stanju i nije im moguće prići
31.10.2024
SvetVALENSIJA PRETVORENA U MRTVAČNICU! Najcrnje vesti iz Španije, prizori kidaju dušu (FOTO + VIDEO)
Španska vlada je u sredu proglasila trodnevnu žalost zbog žrtava poplava
31.10.2024
SvetBIO ZAVISTAN OD LEKOVA ZA SMIRENJE: Pevač o borbi sa anksioznošću, čak i od žene krio šta mu se dešava
Nakon nagle popularnosti borio se sa anksioznošću.
28.10.2024
BalkanMama, tata, žiga me srce: Otac Džejle kroz suze o njenim poslednjim trenucima!
Podneo je prijavu "za ubistvo svog deteta"
19.10.2024
RegionISPOVEST učenice koja je bila svedok POKUŠAJA ubistva u školi u Subotici: Evo ko je dečaku ODUZEO NOŽ!
Dečak koji je nožem povredio devojčicu nalazi se u pritvoru zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju
19.10.2024
HronikaPotresna ISPOVEST srpskog fudbalera! Evo šta je doživeo dok je na terenu bio MRTAV TRI I PO MINUTA
On je dva puta imao srčani zastoj u 2023. godini
19.10.2024
SudbineMajka sa detetom JEDVA PREŽIVELA VOŽNJU na auto - putu Miloš Veliki: Evo šta se desilo
Nikada više nasilnijih i bahatijih vozača nisam videla nego večeras oko 21 čas
14.10.2024
Srbija