Vesti > Društvo

Roditelj napao DIREKTORA ŠKOLE! Intervenisala POLICIJA i HITNA POMOĆ

Policija i dalje radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: K1info

21/10/2024 > 14:12

podeli vest:

Roditelj napao DIREKTORA ŠKOLE! Intervenisala POLICIJA i HITNA POMOĆ
Foto: RINA


Direktor niške Osnovne škole "Miroslav Antić" Miloš Stanković napadnut je danas na radnom mestu zbog čega je u oboj obrazovnoj ustanovi intervenisala policija.

Kako saznajemo, na njega je fizički nasrnuo roditelj jednog od učenika ali ovoga puta povod nisu bile ocene, već kapija koju je škola postavila kako bi zaštitila bezbednost đaka. Prema nezvaničnim informacijama, čovek koji živi u neposrednoj blizini škole, tvrdio je da mu kapija ometa parkiranje pa je odlučio da silom natera direktora da je ukloni.

Direktor Stanković je potvrdio incident ali, kako je kazao, nije ovlašćen da ga komentariše.

- Po protokolu za ovakve situacije predviđeno je da se oglasi Ministarstvo prosvete - kazao je Stanković. Na naše pitanje kako je, kratko je kazao da je fizički dobro ali da je preživeo veliki stres.

Ovim povodom intervenisala je policija i Hitna pomoć koja je zbrinula uznemirenog prosvetara. Policija i dalje radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja kako bi se ustanovilo šta se zapravo desilo i da li ima osnova za krivično ili prekršajno procesuiranje muškarca koga je direktor Stanković označio kao svog napadača. O ovom događaju obavešteno je i Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

BONUS VIDEO: 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar