Vesti > Hronika

MUP u Požarevcu podneće KRIVIČNU PRIJAVU protiv 17-godišnjaka zbog PRODAJE DROGE! Evo šta je sve pronađeno kod njega

On je osumnjičen da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

26/07/2024 > 22:26

podeli vest:

MUP u Požarevcu podneće KRIVIČNU PRIJAVU protiv 17-godišnjaka zbog PRODAJE DROGE! Evo šta je sve pronađeno kod njega
policijska kola u Srbiji - Foto: Shutterstock


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv sedamnaestogodišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana koji koristi osumnjičeni, policija je pronašla i oduzela 53 paketića sa oko 158 grama marihuane, saopštila je Policijska uprava u Požarevcu.

Da podsetimo, policija je u stanu na Vračaru pronašla telo žene V. A. (53), saznaje Tanjug. Ona je kako se sumnja noćas ubila svoju majku. Pretpostavlja se da je V.A. izvršila sa samoubistvo vešanjem. Policija je od sinoć, kada je u kući pronađeno telo starice tragala za njenom ćerkom.

Prema nezvaničnim informacijama, pored tela ubijene Marije A. pronađeno je oproštajno pismo, a za koje se sumnja da ga je napisala njena ćerka i u kom je navodno priznala zločin i otkrila motiv.

Uviđaj na mestu zločina, podsetimo, obavio je dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koji je naložio obdukciju.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar