Vesti > Hronika

KOSTI JE POZLILO ZBOG OVOG PITANJA: Lekari su odmah utrčali, morali da mu pruže prvu pomoć!

On je došao je na suđenje Miljani i Vladimiru Kecmanoviću obučen u crnu taktičku košulju koju je ispasao i na glavi je nosio naočare

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Nemanja Negovanović

08/10/2024 > 20:01

podeli vest:

KOSTI JE POZLILO ZBOG OVOG PITANJA: Lekari su odmah utrčali, morali da mu pruže prvu pomoć!
Foto: ATA Images/MUP RS


Kosta K, osumnjičeni za ubistvo u OŠ "Vladislav Ribnikar" prebledeo je i seo kada je ugledao majku Andrije Čikića.

Kako su rekli lekari i radnici Centra za socijalni rad, moglo se zaključiti da mu navodno skače pritisak kada oseti emotivni naboj.

Dečak je tokom svedočenja, kada je majka Andrije Čikića krenula da mu postavlja pitanja, počeo kratko da diše i prebledeo je zbog čega su morali da reaguju lekari koji su bili prisutni na suđenju.

Majka Andrije Čikića pitala je ubicu svog sina "zašto je to uradio".

- On je odgovorio da se osećao odbačenim - kaže sagovornik.

Foto: ATA Images

 

Susret sa ocem i majkom bio neprijatan

Podsetimo, dečak, koji je 3. maja prošle godine izvršio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar", danas se prvi put našao oči u oči sa porodicama svojih žrtava, ali i svojim roditeljima sa kojim mu je od podizanja optužnice bilo zabranjeno da komunicira.

Foto: ATA Images/MUP RS

 

On je došao je na suđenje Miljani i Vladimiru Kecmanoviću obučen u crnu taktičku košulju koju je ispasao i na glavi je nosio naočare. On je na saslušanju ukazao da je počinio masakr zbog majke Miljane Kecmanović koja je "insistirala da bude najbolji od svih". On po ulasku u sudnicu nije pogledao svoje roditelje Miljanu i Vladimira Kecmanović.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar