Vesti > Politika

ĆUTA SPREMIO LISTU ZA ODSTREL: "Svako svoga subašu! Tako će biti... Tražimo vojnika koji će da krene"

Poslanik Ekološkog ustanka izneo niz pretećih poruka i najavio oštru odmazdu

Izvor: K1info/politika.rs

27/10/2024 > 19:36

podeli vest:

ĆUTA SPREMIO LISTU ZA ODSTREL: "Svako svoga subašu! Tako će biti... Tražimo vojnika koji će da krene"
Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ


Narodni poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta ponovo je izneo niz pretećih poruka i najavio odmazdu prema svim političkim protivnicima u slučaju promene vlasti.

U maštanjima o uspostavi osvetničke hunte pridružio mu se i voditelj emisije ,,Bez ustručavanja” u kojoj je Jovanović gostovao – član Demokratske stranke Aleksandar Dikić.

Dikić je izrazio potrebu da se politički protivnici vlasti organizuju u militantne formacije, odnosno kako je rekao u udarne korpuse.

– Svako svoga subašu. To će tako biti jer oni neće dati vlast mirno – nadovezao se Jovanović.

 

Dikić je podvukao da je prema političkim neistomišljenicima potreban revolucionarni postupak bez suda, na šta je Jovanović poručio da će biti bez milosti prema svima, u slučaju da dođe na poziciju da odlučuje.

Jovanović je potom pozvao jednog vojnika da učini lični čin u pravcu pobune.

– Jedan se traži, ne treba nam sveopšta pobuna i zavere – rekao je Jovanović koji je više puta, bez posledica, pozivao na rušenje ustavnog poretka.

Kako su pozvali na ličnu pobunu, u kojoj oni ipak neće uzeti ličnog već samo savetodavnog učešća, Dikić i Jovanović nastavili su sa nabrajanjem ko bi im bio prvi na listi za odstrel.

– Evo obećavam kratkonogom i bradatom Vučićeviću, ako se budem išta pitao u ovoj zemlji, on je prvi na listi i njegov zmijarnik i trovačnica „Informer”. Oni će biti lustrirani. To se mora eliminisati i skloniti brutalno, sistematski i ako treba na silu – poručio je Jovanović.

Ostavite komentar