Vesti > Region

UHAPŠENA trojica mladića ZBOG TUČE na Adi Bojani, među njima i državljanin SRBIJE

Osumnjičeni su se posle počinjenih krivičnih dela koja im se stavljaju na teret dali u bekstvo, ali ih je policija brzo pronašla i privela

Izvor: K1info/rts.rs

17/08/2023 > 21:24

podeli vest:

UHAPŠENA trojica mladića ZBOG TUČE na Adi Bojani, među njima i državljanin SRBIJE
Foto: Tviter


Policija u Ulcinju uhapsila je tri osobe koje se sumnjiče da su učestvovali u tuči u kojoj je došlo i do upotrebe noža. Tom prilikom jedna osoba je povređena.

Među uhapšenima je i A.Č. iz Srbije, star 22 godine, koji se tereti za učešće u tuči, kao i dvojica mladića iz Bara stara 17 i 18 godina, koji se terete i za pokušaj ubistva.

Do tuče je došlo 15. avgusta u blizini jednog ugostiteljskog objekta na Adi Bojani, kada su mladići iz Bara prišli parkiranom vozilu u kojem se nalazio oštećeni, kome su nakon kraćeg verbalnog sukoba upotrebom noža naneli povrede u predelu grudnog koša, abdomena i ekstremiteta.

Posle toga i A. Č. je fizički napao oštećenog, koji je odmah potom uspeo da pokrene vozilo i uputi se ka Ulcinju, gde mu je ukazana lekarska pomoć.

Izvršioci su se posle počinjenih krivičnih dela koja im se stavljaju na teret dali u bekstvo, ali su otkriveni, lišeni slobode i uz krivične prijave biće privedeni postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

 

Ostavite komentar