Vesti > Region

Ubica iz Gradačca još nije SAHRANJEN: Ko će morati da plati PAPRENU cifru za ČUVANJE TELA u hladnjači?

Prošla su gotovo tri meseca otkako je Sulejmanović počinio trostruko ubistvo, a nakon toga samoubistvo

Izvor: K1info

12/11/2023 > 17:25

podeli vest:

Ubica iz Gradačca još nije SAHRANJEN: Ko će morati da plati PAPRENU cifru za ČUVANJE TELA u hladnjači?
Foto: Tanjug/AP Photo/facebook


Nermin Sulejmanović je ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, zatim Denisa i Đengiza Ondera. Takođe, ranio je tri osobe. Ubistvo supruge prenosio je uživo na Instagramu.

Sulejmanovićevo telo i dalje se nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli i on još nije sahranjen, potvrdio je za Avaz šef Komemorativnog centra Faruk Latifagić. 

Ko plaća i koliko košta čuvanje tela u hladnjači

Latifagić kaže da je čuvanje Sulejmanovićevog tela u hladnjači dosad koštalo 3000 KM, što je skoro 1.530 evra. Troškove će morati da plati grad, odnosno, Gradačac. 

- Do sada je čuvanje tela koštalo 3000 KM. Noć je 30 maraka u hladnjači - kazao je Latifagić za Avaz. Preračunato u evre, noć u hladnjači košta 15.29 evra.

Foto: printscreen Youtube/Avaz TV

 
Niko ne želi da da grobno mesto za ubicu

Direktor Komemorativnog centra u Tuzli tvrdi kako Sulejmanovićevi stričevi i jedna rođaka traže već mesecima da ga pokopaju, ali da niko ne želi da da grobno mesto. 

- Čak je i Grad voljan da plati sve.  Ali nitko ne da grobno mesto, tako da za sada od sahranjivanja nema ništa. Dozvola za sahranu postoji, ali bez grobnog mesta sve je još na čekanju. I ove troškove čuvanja tela će snositi Grad. Šta ću, takva je procedura. Sve se njima fakturira - rekao je Latifagić za Avaz.

Ostavite komentar