Vesti > Region

PONOVO HAOS U HRVATSKOJ! Muškarac NOŽEM I SEKIROM napao POLICAJCE, pa PREMINUO odmah pošto su ga savladali

Psihički rastrojen prvo je pretio građanima hladnim oružjem, kada ga je policija savladala njemu je pozlilo i on je preminuo

Izvor: K1info/Dnevnik.hr

Autor: Kristina Jokić

23/07/2024 > 12:48

podeli vest:

PONOVO HAOS U HRVATSKOJ! Muškarac NOŽEM I SEKIROM napao POLICAJCE, pa PREMINUO odmah pošto su ga savladali
Foto: Shutterstock


Novi užas odigrao se jutros u Hrvatskoj kada je muškarac policajcima pretio nožem i sekirom, a potom je preminuo nakon što su ga savladali. Prava drama se odigrala jutros oko 7 sati u Velikoj Trnovitci. 

Prethodno je policijska stanica Garešnica dobila dojavu da je psihički rastrojeni muškarac sišao sa traktora na putu i pretio nožem građanima.

- Na mesto događaja je upućeno šest policijskih službenika koji su intervenisali prema muškarcu koji se oglušio na usmeno izdane zapovesti i pretio je policijskim službenicima nožem i sekirom. Kako bi savladali muškarca, policijski službenici primenili su fizičku snagu i sprej i stavili mu sredstva za vezivanje. Prilikom savladavanja otpora koji je muškarac pružao, povređena su dva policijska službenika i jedna policijska službenica - navodi se u saopštenju, prenosi Dnevnik.

Policijski službenici su na mesto događaja pozvali hitnu medicinsku pomoć, a neposredno pre njihovog dolaska muškarcu je pozlilo. Radnici hitne su ga reanimirali, ali preminuo je na mestu događaja.

- Sledi sprovođenje kriminalističkog istraživanja kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja - stoji u saopštenju PU bjelovarsko-bilogorske.

Podsetimo, juče se u Daruvaru dogodio masakr kada je, kako se sumnja, Krešimir Pahoki (51) naoružan ušao u dom za stare i pucao u ljude. U napadu je ubijeno šest osoba, među kojima i njegova majka.

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar