Vesti > Srbija

Dačić sa polaznicima POLICIJSKE OBUKE u Kamenici: "Dobrodošli u našu veliku porodicu, NEMA JAKE DRŽAVE BEZ VAS" (FOTO)

Ministar je uručio i priznanja za troje najboljih od 244 polaznika 44. klase u Sremskoj Kamenici

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

22/07/2024 > 14:25

podeli vest:

Dačić sa polaznicima POLICIJSKE OBUKE u Kamenici: "Dobrodošli u našu veliku porodicu, NEMA JAKE DRŽAVE BEZ VAS" (FOTO)
Ivica Dačič i policajci - Foto: TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIĆ/ nr


Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovao je danas svečanoj promociji polaznika 44. klase Centra za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici i tom prilikom rekao da bez jake vojske i policije nema ni jake države.

- Želim vam dobrodošlicu u našu veliku porodicu. To što ste ovde znači da ste spremni da služite zemlji i da osigurate bezbednost građana i imovine. Nema jake države bez jake vojske i policije - rekao je Dačić.

On je dodao i da će država nastaviti da školuje policajce, jer današnje vreme pokazuje koliko je društvu potrebna njihova prisutnost i dobra reakcija.

- Računamo na vašu hrabrost i humanost. Da bi građani imali poverenje u policiju, od vas očekujem pošten rad i spremnost da pomognete. Cilj je da kroz dobre uslove rada, znate da država računa na vas, ali da je ona i vaš oslonac - kazao je Dačić.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije istakao je i da je potrebno osigurati smenu generacija u Ministarstvu unutrašnjih poslova jer Srbiji fale policajci, te apelovao na mlade ljude da se prijave za obuke.

Ministar je uručio i priznanja za troje najboljih od 244 polaznika 44. klase u Sremskoj Kamenici - Petrović Lazaru, Skočić Jovani i Jočević Filipu.

Ostavite komentar