Kultura i umetnost > Film/Serija

Kada se uobičajeno PUTOVANJE NA POSAO pretvori u igru ŽIVOTA i SMRTI

Pošto je misteriozna osoba postavila bombu pod automobilsko sedište, Met Tarner počinje jurnjavu po gradu kako bi obavio određene zadatake

Izvor: K1info

01/07/2023 > 09:29

podeli vest:

Kada se uobičajeno PUTOVANJE NA POSAO pretvori u igru ŽIVOTA i SMRTI
Foto: Youtube PrintScreen/Lionsgate Movies


Šta će se desiti ako u blender ubacite "Speed", "Saw" i onu vrstu trilera po kojoj je Lijam Nison postao prepoznatljiv u poslednjih nekoliko godina.

Dobijena mešavina zove se "Retribution" i nedavno se za nju pojavio trejler.

Kada misteriozna osoba postavi bombu pod automobilsko sedište, Met Tarner (Nison) počinje jurnjavu po gradu kako bi obavio određeni niz zadataka.

Sa svojom decom zarobljenom na zadnjem sedištu, i bombom koja će eksplodirati ukoliko pokušaju da napuste vozilo, uobičajeno putovanje na posao postaje bizarna igra života i smrti dok Met prati sve opasnija uputstva stranca u trci s vremenom da spase svoju porodicu.

Nimrod Antal (The Whiskey Bandit) reditelj je ovog ostvarenja, dok se za scenario pobrinuo Kristofer Salmanpur, a pored Nisona igraju Džek Čempion, Metju Modin, Noma Dumezveni, Arijan Moajed i Embet Davids.

Nison i Embet Davids su poslednji put zajedno igrali u filmu "Šindlerova lista" Stivena Spilberga. Lijam je igrao industrijskog magnata Oskara Šindlera, dok je Davids tumačila Helen Hirš.

Film počinje da se prikazuje 25. avgusta u Sjedinjenim Državama.

Ostavite komentar