Kultura i umetnost > Film/Serija

NAJGLEDANIJI film na NETFLIXU ima više od 33 MILIONA SATI gledanja - i svi su ODUŠEVLJENI akcijom

Akcioni triler Heart of Stone u režiji Tom Harpera

Izvor: K1info

22/08/2023 > 21:15

podeli vest:

NAJGLEDANIJI film na NETFLIXU ima više od 33 MILIONA SATI gledanja - i svi su ODUŠEVLJENI akcijom
Foto: Youtube/Printscreen/Netflix


Akcioni triler "Heart of Stone" trenutno je veliki hit među gledaocima Netflix platoforme. Film je izašao 11. avgusta, a već je prešao 33, 1 milion sati gledanja. To je trenutno najgledniji film na Netflixu i u Srbiji i u svetu.

"Heart of Stone" je najgledaniji i u Srbiji i smestio se na prvo mesto trendinga na Netflixu, a slede ga ostvarenja "What Men Want", "Paradise", "Hidden Strike" i "Sahara". 

O čemu se radi u filmu?

Film je režirao Tom Harper, koji je radio na seriji "Peaky Blinders", dok su scenario napisali Greg Ruka i Alison Schroeder. Gal Gadot u filmu glumi Rejčel Stoun, hakera koji radi za Tajnu obaveštajnu službu (MI6), ali istovremeno MI6 ne zna da je Stoun špijun koja radi za tajnu organizaciju nazvanu Charter.

Oni su u trejleru opisani kao "najsposobniji agenti - bez političkih sklonosti, bez nacionalne pripadnosti, koji zajedno rade na održavanju mira u turbulentnom svetu". Kako bi postigli svoje uzvišene ciljeve ovi agenti se oslanjaju na jedinstvenu imovinu zvanu Srce.

Srce je najmoćnija veštačka inteligencija na svetu, sposobna da isprati nečiju celokupnu internet istoriju i zatim koristi te podatke da predvidi šta bi neko mogao da uradi u budućnosti. Srce može da savetuje o odgovorima na potencijalne globalne pretnje i čak da predvidi šanse za uspeh u njihovom neutralisanju. Naravno, Srce može i da se zloupotrebi, što se vidi u nekoliko scena u filmu, prenosi "Index.hr". 

Iako je trejler privukao puno pažnje nakon objave i film je trenutno najgledaniji na Netflixu, na IMDb-ju ima veoma nisku ocenu - 5.7. Kritičari su na portalu "Rotten Tomatoes" film ocenili s 32%, dok je publika dala ocenu 61%. 

 

Ostavite komentar