OI 2024

ORIO SE PARIZ OD SRPSKIH NAVIJAČA! Đokoviću pevali "IZAĐI, NOLE" - a onda se pojavio i njegova reakcija je HIT (VIDEO)

Reakcija naših ljudi bila je inzvanredna, a Đoković je pristupio navijačima koji su stajali u prvom redu i pozdravio ih lično

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

03/08/2024 > 14:50

podeli vest:

ORIO SE PARIZ OD SRPSKIH NAVIJAČA! Đokoviću pevali "IZAĐI, NOLE" - a onda se pojavio i njegova reakcija je HIT (VIDEO)
Foto: Printskrin/X


Naš najbolji teniser Novak Đoković ostvario je značajnu pobedu u polufinalu Olimpijskih igara pobedivši Italijana Lorenca Musetija. Posle ovog velikog trijumfa i osvajanja nove medalje za Srbiju, Novak je još jednom pokazao koliko voli Srbiju i koliko mu znači podrška naših ljudi.

Nakon svih konferencija i izjava posle meča, on je pronašao vremena da podeli emotivan trenutak sa srpskim navijačima.

Na društvenim mrežama postao je popularan snimak kako srpski navijači dozivaju Noleta, a kada je naš teniser izašao, reakcija tenisera postala je viralna.

Srbi su pevali "Izađi, Nole", a ubrzo zatim, Đoković se pojavio pred svojim navijačima u Parizu.

Iako je imao ograničeno vreme zbog drugih obaveza, Novak je iskoristio priliku da se obrati svojoj publici, zahvalivši im na neprekidnoj podršci tokom Olimpijskih igara.

Reakcija navijača bila je izuzetna, a Đoković je pristupio navijačima koji su stajali u prvom redu i pozdravio ih lično. Atmosfera bodrenja bila je izuzetno jaka, a navijači su nastavili da ga podržavaju.

Sigurno je da će Novak Đoković imati snažnu podršku srpske publike i u finalnom meču, gde će se boriti za zlato protiv Karlosa Alkaraza, koji ga je nedavno pobedio u finalu Vimbldona i koji nije izgubio nijedan set na putu do finala u Parizu.

Ostavite komentar