Showbizz > Celebrity

Ćerka Miše Janketića je u BRAKU sa slavnim VATERPOLISTOM: Rodila je DVOJE DECE, a iz javnosti se IZNENADA POVUKLA

Mnogi su joj predviđali bajkovitu karijeru, ali je ona ipak odlučila da želi da život vodi daleko od svetla reflektora

Izvor: K1info

22/04/2023 > 12:32

podeli vest:

Ćerka Miše Janketića je u BRAKU sa slavnim VATERPOLISTOM: Rodila je DVOJE DECE, a iz javnosti se IZNENADA POVUKLA
Foto: Youtube PrintScreen @markomarkovic6261


Velikan srpskog glumišta Miša Janketić preminuo je u maju 2019. godine, a ostavio je neizbrisiv trag u srpskoj kinematografiji. Bio je ponosni otac četvoro dece- ćerki Ive i Milice i snova Radomira i Marka. Marko i Milica krenuli su očevim stopama i uspešno plove glumačkim vodama, a naslednica Iva takođe je umetnica, ali je izabrala balet kao profesiju. 

Ona je ljubav prema baletu nasledila od majke, a kada se prvi put pojavila na sceni sve je osvojila talentom i lepotom. Mnogi su joj predviđali bajkovitu karijeru, ali je ona ipak odlučila da želi da život vodi daleko od svetla reflektora. 

Iva Janketić, ćerka našeg proslavljenog glumaca Miše Janketića aktivna je na Instagram gde oduševljava svojom prirodnom lepotom.

 Kao razlog navela je želju da se posveti porodici, a mnogima je poznato da je svoju mirnu luku pronašla kraj slavnog vaterpoliste Aleksandra Ćirića.

Njih dvoje za tren postali jedan od najatraktivnijih poznatih parova, a njihova ljubav mnogima je primer one prave, iskrene koja se dešava jednom u životu.

Lepa balerina i legendarni vaterpolista svoju ljubav krunisali su sa dvoje dece, ćerku Zoju i sina Vukašina.

 

Ostavite komentar