Showbizz > Celebrity

Dozvao se pameti: Metju Peri IZBACUJE Kijanua Rivsa iz budućih IZDANJA memoara

Glumac je priznao da nije uspeo lično da se izvini Rivsu, ali da će to uraditi ako se njih dvojica ikada sretnu

Izvor: K1info/index.hr

24/04/2023 > 13:18

podeli vest:

Dozvao se pameti: Metju Peri IZBACUJE Kijanua Rivsa iz budućih IZDANJA memoara
Foto: Instagram/mattyperry4


Holuvudski glumac Metju Peri je progovorio o svom životu u memoarima "Friends, Lovers And The Big Terrible Thing", a čitaoce je začudio deo o Kijanu Rivsu, u kojem je Peri raspravljao o konceptu droge i zavisnosti kada je spomenuo smrt slavnih osoba.

"River je bio prelepa osoba iznutra i spolja - ispostavilo se da je bio previše lep za ovaj svet. Čini se da uvek odu zaista talentovani momci. Zašto originalni mislioci kao što su River Finiks i Hit Ledžer umiru, ali Kijanu Rivs i dalje hoda među nama?", upitao se Peri u knjizi.

Na drugom mestu ponovno je napao Rivsa dok je raspravljao o smrti glumca i komičara Krisa Farlija.

"Probio sam rupu u zidu svlačionice Dženifer Aniston kada sam saznao za njegovu smrt. Kijanu Rivs hoda među nama", napisao je Peri.

Ljudi su bili zbunjeni nasumičnim napadima na slavnog glumca i mnogi su se pitali šta je posredi. No, Peri je tokom Festivala knjiga Los Angeles Timesa otkrio da se ti delovi neće pojavljivati u novim izdanjima knjige.

"Bila je to opaka stvar. Izvukao sam njegovo ime jer živimo u istoj ulici. Javno sam mu se izvinio. U budućim izdanjima neće biti njegovog imena", rekao je Peri tokom festivala, prenosi Entertainment Weekly.

Glumac je priznao da nije uspeo lično da se izvini Rivsu, ali da će to uraditi ako se njih dvojica ikada sretnu.

Peri je ranije priznao da je veliki obožavalac Rivsa, i da je utvrdio da je trebalo da koristi svoje ime umesto imena kanadskog glumca u kontroverznim odlomcima biografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Uprkos tome što su memoari privukli negativnu pažnju javnosti zbog nasumičnih napada na Rivsa, Peri je rekao da je pisanje zaista pomoglo njegovom mentalnom zdravlju.

"Izlilo se iz mene - bolne stvari, bolnice, rehabilitacije, sve te stvari - izlile su se iz mene. Išlo je veoma brzo", rekao je Peri o memoarima i dodao da mu je bilo teško da ih čita pošto su napisani, jer je mislio da je to tužan rezime njegovog života.

 

Ostavite komentar