Showbizz > Celebrity

Iver NE PADA daleko od KLADE: Pogledajte kakav je LEPOTAN sin Sofije VERGARE

Bila sam zaista mlada kada sam se razvela od njegovog oca, pa sam pokušavala da mu dam najbolje što sam mogla, rekla je glumica

Izvor: K1info

21/07/2023 > 21:03

podeli vest:

Iver NE PADA daleko od KLADE: Pogledajte kakav je LEPOTAN sin Sofije VERGARE
Foto: PrintscreenInstagram/Sofia Vergara


Kao grom iz vedra neba odjeknula je pre nekoliko dana vest da se kolumbijska glumica Sofija Vergara razvodi od kolege američkog glumca Džoa Manđanela (46) posle sedam godina braka.

Oni nemaju zajedničku decu, ali jedna od najlepših žena sveta ima 32- godišnjeg sina Manola kojeg je dobila u prvom braku sa Džoom Gonzalesom.

Kada ga je rodila, Sofija je imala samo 19 godina, a nakon razvoda od bivšeg supruga Manola je odgajala kao samohrana majka. 

- Bila sam zaista mlada kada sam se razvela od njegovog oca, pa sam pokušavala da mu dam najbolje što sam mogla. Kada mi ljudi daju komplimente za njega, koliko je dobro vaspitan, šarmantan, zabavan, to čini sve žrtve vrednim truda - rekla je svojevremeno glumica.

Kako je jednom ispričala, nikada nije zažalila zbog toga što se veoma mlada ostvarila kao majka, ali je navela da je svesna da bi neke stvari bile mnogo lakše da je Manola rodila 10 godina kasnije.

- Biti majka ima mnogo veze sa instinktom, osećajem odgovornosti, posvećenosti, pa čak i samoopraštanjem - rekla je ranije za latinoameričke medije.

Manolo danas ima 31 godinu, se takođe bavi glumom, ali i režijom. Radio je filmove "Waking up” i “Post-mortem”.

Diplomirao je na Emerson koledžu u Bostonu, a po završetku studija vratio se u Kaliforniju i pokrenuo sopstveni Youtube kanal na kome, između ostalog, priča o tome kako je živeti sa majkom.

Projekat, koji se zove Mi vida con Toti (kako Sofiju od milja zovu), bio je toliko uspešan da je ustupio mesto rijalitiju Snapchat pod nazivom Vergaraland. Kasnije je dobio ulogu u filmu "Destined to Ride" i igrao je raznim serijama.

Manolo je izrastao u prelepog i zgodnog mladića, lepotu je nasledio od majke, ali i oca, sa kojim je u kontaktu.

Ipak, o njegovom ljubavnom životu se ne zna mnogo,  imajući u vidu njegov atraktivni izgled, nema sumnje da se devojke otimaju oko njega.

 

 

 

Ostavite komentar