Showbizz > Celebrity

Kad MILIJARDER pravi ŽURKU na luksuznoj JAHTI: Džef Bezos sa VERENICOM uživa u Italiji

Osnivač Amazona i bivša voditeljka su zvanično zajedno od 2019. godine, kada su oboje prekinuli dugogodišnje brakove

Autor: K1 info/24 sata.hr

06/08/2023 > 18:16

podeli vest:

Kad MILIJARDER pravi ŽURKU na luksuznoj JAHTI: Džef Bezos sa VERENICOM uživa u Italiji
Foto: Tanjug/AP


Jedan od najbogatijih ljudi na svetu, Džef Bezos (59) uživa na odmoru u Italiji sa verenicom Loren Sančez (53).

Par je uslikan na luksuznoj jahti gde su organizovali raskošnu proslavu veridbe na kojoj su okupili prijatelje.

Novinarka i voditeljka podelila je delić atmosfere na Instagramu.

- Predivan vikend sa ljudima koje volimo - napisala je ova medijska ličnost.

Na žurki su bili milijarder Bil Gejts sa devojkom Paulom Hurd, američka preduzetnica Vendi Merdok i filmska i televizijska producentkinja Fabiola Berakasa Bekman, a među zvanicama se našla i najmlađa milijarderka na svetu Kris Džener.

Osnivač Amazona, čini se, ne miruje ni tokom odmora pa je u jednom trenutku pregledavao dokumente i radio na laptopu, dok se njegova izabranica družila sa prijateljicama. 

Inače, jahta na kojoj par letuje vredna je nevervatnih 500 miliona dolara, uz nju je i jahta Abeona koja na sebi, među ostalim, nosi i helikopter. 

Da podsetimo, Džef i Loren su zvanično zajedno od 2019. godine, kada su oboje prekinuli dugogodišnje brakove. Dugo su bili ljubavnici, a onda su procurile njihove lascivne poruke i oboje su se rastali sa svojim partnerima koji su se poznavali, pa čak i izlazili, što je izdaju učinilo još gorom.  Bezos je u maju verio Loren na istoj luksuznoj jahti. 

Loren ima iz prethodnog braka s bivšom NFL zvezdom Tonijem Gonzalesom sina Niku Gonzalesa i dvoje mlađe dece iz braka s biznismenom Patrikom Vajtselom, izvršnim predsednikom Endeavour. 

Bezos ima četvoro dece iz braka s književnicom Mekenzi Skot, od koje se razveo 2019. godine posle više od 25 godina braka.

 

 

Ostavite komentar